ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

ΚΚΕ Αργολίδας για την Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Άργους: «Γεννάτε με δική σας ευθύνη»!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:38:00 μ.μ. | | |
Νοσηλευτές
Η τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα νοσοκομεία του νομού Αργολίδας, ειδικότερα το θέμα της έλλειψης των παιδιάτρων, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής ΌΛΩΝ των κυβερνήσεων, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που επί δεκαετίες τώρα, όσο και αν κάποιοι παριστάνουν ότι "πέφτουν από τα σύννεφα", έχουν τη πλήρη συναίνεση τους στην υποβάθμισή και παράλληλα ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γ.Ν Αργολίδας, δίνεται στις γυναίκες της γυναικολογικής κλινικής που πρόκειται να γεννήσουν, να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι επειδή δεν εφημερεύει παιδίατρος-σε ολόκληρο το νομό υπάρχει μόνο μια- και ως εκ τούτου κινδυνεύει η ζωή του βρέφους, να αναλάβουν να έχουν οι επίτοκες το δικό τους προσωπικό ιδιώτη παιδίατρο!!

Αυτή η τραγική κατάσταση, το να μην στελεχώνουν τα νοσοκομεία με το απαραίτητο μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αποτελεί εκδήλωση της σαπίλας ενός συστήματος σε παρακμή, ενός συστήματος που παρά την τεράστια εξέλιξη της ανθρωπότητας, αδυνατεί να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες του λαού. Ενός συστήματος που δεν παίρνει φτιασίδωμα αλλά ανατροπή.

Καλούμε τον λαό της Αργολίδας να παλέψει για την ζωή και την υγεία του, για ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας για όλο το λαό, να μην συμβιβαστεί στην υποβάθμιση της!

Τ.Ε του ΚΚΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ