ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Βουλευτής Αργολίδας Γ. Γκιόλας: Με υπεύθυνη δήλωση γεννούν οι γυναίκες το 2023 στην Ελλάδα του Μητσοτάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | |
Βουλευτής Αργολίδας Γ. Γκιόλας
Ο κατήφορος στα Νοσοκομεία της χώρας δεν έχει σταματημό και η συνεχιζόμενη αδιαφορία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για το ΕΣΥ έφερε στο σημείο τις επίτοκες μητέρες να υπογράφουν «Υπεύθυνη δήλωση» για να γεννήσουν, όπως αποκαλύφθηκε προχτές για το Νοσοκομείο Άργους.

Πάνε κι έρχονται οι ερωτήσεις των βουλευτών της Αντιπολίτευσης της Αργολίδας για το δυσοίωνο μέλλον, που ήταν κάτι παραπάνω από ορατό, για τα Νοσοκομεία του Νομού. Πλήρης αδιαφορία από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία αργά αλλά σταθερά υλοποιεί το νεοφιλελεύθερο σχέδιό της για πλήρη διάλυση του ΕΣΥ και την είσοδο των ιδιωτών στα Νοσοκομεία.

Σήμερα, φτάσαμε στο σημείο να υπογράφουν οι επίτοκες μητέρες Υπεύθυνη δήλωση, όπου αναλαμβάνουν οι ίδιες την ευθύνη για ότι συμβεί, αφού δεν υπάρχει παιδίατρος στο Νοσοκομείο Άργους για να γεννήσουν με ασφάλεια. Είναι κάτι που φωνάζουμε εδώ και καιρό, αλλά τα ώτα των υπευθύνων παραμένουν ακόμη και σήμερα, ερμητικά κλειστά.

Η καταγγελία της Αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Δώρας Αυγέρη για όσα συμβαίνουν και η απαίτηση του πρώην Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ντογιάκο να παρέμβει, έρχονται να αναδείξουν για μία ακόμη φορά την αναλγησία και την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος της νεοφιλελεύθερης Κυβέρνησης Μητσοτάκη για το ύψιστο αγαθό της Δημόσιας Υγείας αλλά και να ξεσκεπάσει το πραγματικό πρόσωπο της Δεξιάς. Που μισεί οτιδήποτε αφορά στο δημόσιο συμφέρον και την Υγεία του λαού, ενώ αποσκοπεί μόνο στο κέρδος και τα ιδιωτικά συμφέροντα τα οποία υπηρετεί πιστά τα τελευταία 3,5 χρόνια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ