ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας ευλόγησε στην βασιλόπιτα της Ενορίας Αγ. Βαρβάρας Λάλουκα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 π.μ. | | |
Μητροπολίτης
Στον κατάμεστο Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Λάλουκα, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.Νεκτάριο!
Μεγάλη ευλογία ήταν και η έλευση τεμαχίου των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Νικηφόρου του λεπρού από τον Σεβασμιώτατο, προς ευλογία και αγιασμό των πιστών!
Ο Σεβασμιώτατος μας μίλησε για τον βίο της Οσίας Δοσιθέας του Κιέβου, μιας Αγίας που απαρνήθηκε τα πάντα χάριν της αγάπης του Χριστού, ενώ στο τέλος της ομιλίας του μας τόνισε πως η αγιότητα δεν είναι μια κατάσταση προορισμένη για λίγους αλλά μια δυνατότητα για τον καθένα, αφού όλοι μπορούμε να γίνουμε Άγιοι, έχοντας αγάπη, συγχωρητικότητα, συμπόνια προς κάθε άνθρωπο!
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Άργους - Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος για την τιμή της παρουσίας του αλλά και την Πρόεδρο της Κοινότητας Λάλουκα κ. Αναστασία Λίτσα, για τις εν γένει πρωτοβουλίες της. 
Επίσης, μεγάλη χαρά μας έδωσε η παρουσία της κ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου που πάντα στηρίζει τις όποιες προσπάθειες καταβάλλονται εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου! 
Φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τον Βουλευτή Αργολίδας κ.Γιάννη Ανδριανό, που παρά τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του, παραβρέθηκε στην εκδήλωση μας και πάντα μας δείχνει την αγάπη και τον σεβασμό του!
Τέλος, πολλές ευχαριστίες αρμόζουν και στον Πολιτιστικό Σύλλογο γυναικών Λάλουκα "ΑΜΥΜΩΝΗ", τα μέλη του οποίου ετοίμασαν παραδοσιακά γλυκά και κέρασαν όλους τους παρευρισκόμενους!
Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη από τη Χάρη του Τριαδικού Θεού !!! 








ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ