ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Επιδεινώθηκε η υγεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Περιορισμένη η επαφή του με το περιβάλλον

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 μ.μ. | |
ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ
Σοβαρή επιδείνωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος ταλαιπωρείται από χρόνια προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και αναπνευστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 82χρονος ασθενής νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ιδιωτικού νοσοκομείου «Υγεία», εδώ και αρετές ημέρες. Δεν είναι διασωληνωμένος αλλά η επαφή του με του περιβάλλον είναι πολύ περιοριμένη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σύσσωμη η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Τα παιδιά του, τα οποία διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, έχουν έρθει στην Αθήνα, ενώ επρόκειτο να φτάσουν και οι αδελφές του, Σοφία και Ειρηνη, από την Ισπανία.

Η σύζυγός του, Αννα – Μαρία και τα παιδιά τους βρίσκονται κοντά του καθημερινά, κατά τις ώρες του επισκεπτηρίου της Μονάδας.

Ο τέως βασιλιάς με τη σύζυγό του, είχαν μετακομίσει στο Κολωνάκι από το Πόρτο Χέλι της Αργολίδας, την περασμένη άνοιξη, προκειμένου να παρακολουθείται από τους γιατρούς του και να βρίσκεται κοντά στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο νοσηλεύεται και σήμερα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ