ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Δ. Κωστούρος: Το Φως της Χριστιανοσύνης, δείχνει σε όλους μας τον δρόμο του χρέους απέναντι στην ιστορία και τον πολιτισμό μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 μ.μ. | |
Δ. Κωστούρος
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε στο λιμάνι του Ναυπλίου η τελετή του Αγιασμού των υδάτων χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίου.

Ο φετινός εορτασμός των Θεοφανείων μετά από δύο χρόνια πανδημίας πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα επισημότητα παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, των Βουλευτών του Νομού, εκπροσώπων της Στρατιωτικής Ηγεσίας και των Σωμάτων Ασφαλείας, Αντιδημάρχων, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, μελών Επιμελητηρίων, Φορέων, Συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό αρκετοί κολυμβητές βούτηξαν στα νερά του Αργολικού Κόλπου για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ναυπλιέων.
Νωρίτερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου τελέστηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, που με την ολοκλήρωση της ευχήθηκε στους πιστούς χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με τη σειρά του έστειλε τις δικές του ευχές του αναφέροντας:

«Με μεγάλη λαμπρότητα ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας γιορτάσαμε φέτος στην πόλη μας τα Θεοφάνεια.

Το Φως της Χριστιανοσύνης, δείχνει σε όλους μας τον δρόμο του χρέους απέναντι στην ιστορία και τον πολιτισμό μας. Συνεχίζουμε ενωμένοι αυτή την προσπάθεια μέσα από συλλογικές και ατομικές προσπάθειες, για την υπεράσπιση των θεμελιωδών αξιών της αγάπης, του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης.

Χρόνια σας Πολλά με την ευχή ότι το 2023 να είναι μια φωτισμένη και καλύτερη χρονιά για όλους με υγεία, ευτυχία και προκοπή»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ