ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αργολικής Πρότασης ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Γκιόλας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 π.μ. | |
βουλευτής Αργολίδας Γ. Γκιόλας
Μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα έκοψε το Σάββατο το βράδυ στο πολυχώρο που στεγάζεται τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της, η Αργολική Πολιτιστική Πρόταση. 

Ο πολιτιστικός Σύλλογος που επί 26 χρόνια προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης του Άργους αξιοποίησε άτομα από το έμψυχο δυναμικό του καθώς και φίλους και ομόρφυνε τη βραδιά.
Η ανάγνωση ενός μικρού πρωτοχρονιάτικου διηγήματος διηγήματος του Νίκου Τσιφόρου, και το κεφάτο μουσικό τρίο πλαισίωσαν την εκδήλωση. Ο Βαγγέλης Ζερβόπουλος στη κιθάρα, ο γνωστός Θεόφιλος Μετασίδης στο μπουζούκι, τραγούδησαν μαζί με τον Γιώργο Μουσταίρα, σκορπίζοντας στο χώρο νότες χαράς και κεφιού που απόλαυσε το ενθουσιασμένο κοινό. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και ο Γιάννης Γκιόλας και έκανε σύντομο χαιρετισμό.

Η ιστορία του συλλόγου είναι πολύ μεγάλη, είχε ψυχή και κινητήρια δύναμη το Νικόλα Ταρατόρη και αντάξια συνεχίστρια την Πίνκα Ταρατόρη που εξελέγη πρόεδρος και μαζί με το συμβούλιο της και το τέλος της διετούς πανδημίας, συνεχίζουν να προσφέρουν τα εργαστήρια ζωγραφικής για παιδιά, θεατρικά παιχνίδια, καθώς και το ανέβασμα νέας θεατρικής παράστασης που υπολογίζουν να παρουσιαστεί στο κοινό την Άνοιξη.
Η προσφορά του συλλόγου που στηρίζεται μόνο σε εθελοντική συμμετοχή διαχρονικά έχει βάλει τη σφραγίδα της και χαίρει της εκτίμησης πολλών Αργείων καθώς και πολιτών του Ναυπλίου και της γύρω περιοχής. Η υποστήριξη μας αξίζει και κρίνεται απαραίτητη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ