ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδας στους εκπαιδευτικούς του νομού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 μ.μ. | | |
Δεσπότης
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας, δεξιώθηκε και συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδας στην αίθουσα εκδηλώσεων Pantazis Royal.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα από εκατοντάδες καθηγητές, δασκάλους και νηπιαγωγούς, ο Μητροπολίτης Αργολίδος μίλησε στους εκπαιδευτικούς για το μεγάλο έργο των Τριών Ιεραρχών, env ανέλυσε και το νέο του βιβλίο με τίτλο "Όλα ζουν αν τα θυμάμαι…"
Το οδοιπορικό αυτό δεν είναι μια συστηματική επιστημονική μελέτη, αλλά μία κατάθεση γεγονότων που ζήσαμε. Ότι δηλαδή μας συγκίνησε και μας κίνησε το ενδιαφέρον. Μέσα όμως από την κατάθεση αυτή ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα, τους τόπους αυτούς, που για αιώνες οι πρόγονοί μας έζησαν, μεγαλούργησαν και άφησαν ανεξίτηλα τα ίχνη τους και τον πολιτισμό τους… 
 Το οδοιπορικό αυτό μπορεί να αποτελέσει κι ένα βοήθημα για όσους τυχόν ευαισθητοποιηθούν και θελήσουν να προγραμματίσουν ένα τέτοιο ταξίδι γνωριμίας με τις αλησμόνητες αυτές κοιτίδες της Ρωμιοσύνης.
Στην εκδηλωση παραβρέθηκαν οι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Δ.Σίδερης και  Β.Πολύδωρας,  ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κ. Ρούτουλας κα. 
 Μετά το πέρας της ομιλίας ο Μητροπολίτης δώρισε σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού από ένα βιβλίο.
Ακολούθησε μουσική εκδήλωση από μαθητές του μουσικού σχολείου Αργολίδας.

Δείτε παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδας:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ