ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή του Γηροκομείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 π.μ. | |
Οίκος Ευγηρίας
Καλή και ευλογημένη χρονιά!
Το 2023 , ο νεογέννητος Χριστός μας, να μας φέρει την υγεία,την ειρήνη και κυρίως την αγάπη που τόσο μας έλειψαν και μας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Με τις ευχές σας ,την αμέριστη αγάπη σας και την επί 40 συνεχή χρονια λειτουργία του Γηροκομείου μας , πολύπλευρη παρουσία σας υπάρχουμε και παρέχουμε στέγη και αγάπη στους απόμαχους της ζωής Αργείους και όχι μόνο.

Αυτές τις άγιες μέρες που η έλλειψη των οικογενειών των τροφίμων μας τους πικραινει, μας συγκίνησε ιδιαίτερα η χαρά που μας μοιράσατε και σας ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Φυχτιών , του 5ου δημοτικού σχολείου Άργους και της σχολής ΟΑΕΔ που ήρθαν φορτωμένα με δώρα για να μας πουν τα κάλαντα.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους του οικισμού Πιγονερίου Σπετσών για τις δωρεές στη μνήμη του εισαγγελέως Δ. Δωρή .

Ευχαριστούμε τους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής μας για τα δοχεία λαδιού που μας φέρνουν για τα γεροντακια, τους ηλεκτρολόγους Άργους, την οικογένεια Λεονάρδου Βλασ. , Την κα.Γιατράκου Άννα, την ΕΑΣ ΡΕΑ , την εταιρεία ΔΗΜΑΣ ΑΕΒΕ, την ομάδα κυριών από το Ναύπλιο, το σύλλογο γυναικών Λάλουκα , την ενορία Αγίου Αθανασίου κυρτακίου , τον φούρνο Ι. Χατζηξενοφών για τα πλούσια δώρα τους που μας προσφέρουν τακτικά με αγάπη.

Θα ήταν παράλειψη τέλος, αν δεν ευχαριστούσαμε θερμά τους πολλούς ανώνυμους δωρητές μας που κάθε φορά με ένα γεύμα ή χρηματικό ποσό ή κάποιο άλλο είδος μας υπενθυμίζουν ότι εδώ βρίσκονται και αυτοί για να στηρίξουν το έργο μας.

Το Δ.Σ. του Γηροκομείου Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ