ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Διεθνή πολιτική σκηνή και Εθνικές εκλογές στην Ελλάδα (σχολιάζει ο Τάσος Γεώργας)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 μ.μ. | |
Τάσος Γεώργας
Τις εξελίξεις στη Διεθνή πολιτική σκηνή και τις εκλογές που έρχονται όπως όλα δειχνουν την Άνοιξη στην Ελλάδα σχολιάζει με τον δικό του τρόπο ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της Ν.Δ. Τάσος Γεώργας.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Γεώργας, αναφέρθηκε στις διεθνείς εξελίξεις και στην συνέντευξη του Πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη στο οικονομικό φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας .

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου , η απάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού ήταν πως δεν τίθεται θέμα κυριαρχίας των Ελληνικών νησιών και αναφερόμενος στην αναθεωρητική πολιτική της Τουρκίας , υποστήριξε πως ζωντανό παράδειγμα αποτελεί η κατοχή του βόρειου τμήματος της Κύπρου . 

Αναφέρθηκε δε στην προσεγγίσει του Πρωθυπουργού πως ναι μεν υιοθετούμε σαν χώρα την μετάβαση στην Πράσινη ενέργεια , κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι το φυσικό αέριο δεν θα αποτελέσει την μεταβατική λύση για δεκαετίες ακόμη . Τόνισε δε πως είναι πλέον ισχυρή η δέσμευση της Ελληνικής Κυβέρνησης για την εξερεύνηση πετρελαίου και φυσικού αεριού στην ελληνική επικράτεια , με απώτερο σκοπό η Ελλαδα να καλύψει τις ανάγκες της , αλλα να γίνει και πάροδος ενέργειας στην Ευρώπη .

Αναφέρθηκε δε και στην σημαντική ανάπτυξη της ελληνική οικονομίας που επιτρέπει την υποστήριξη των πολίτων στην δύσκολη χρονική συγκυρία που περνάμε , αλλα και στην υποστήριξη του εξοπλιστικού προγράμματος , κάτι που λειτουργεί αποτρεπτικά στις άνομες επιδιώξεις της Τουρκίας .

Τέλος η Ελλαδα επιθυμεί τον διάλογο με την Τουρκιά , αλλα πάντα στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου των Θαλασσών .

Τέλος αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές , υποστήριξε πως ο πολίτικος διάλογος πρέπει να ξεφύγει από την σκανδαλολογία και των βούρκο των αναπόδεικτων αποκαλύψεων και την ανθρωποφαγία και να εστιάσει σε ένα διάλογο με προγραμματικό λόγο και προτάσεις , για το πως η Χώρα μας μπορεί να αναπτυχθεί , πως μπορούμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της ακρίβειας , που πλήττει το καθένα πολίτη , πως με έργα υποδομών θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για τους νέους και εν γένει πως το πολιτικό σκηνικό θα μπορέσει ενωμένο να λύσει τα φλέγοντα προβλήματα της καθημερινότητας .

Κατέληξε πως μόνο ενωμένοι στα εθνικά θέματα , αλλά και με πολιτικό πολιτισμό , θα οδηγήσουμε την Ελλαδα σε ένα καλύτερο μέλλον.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ