ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Εγκαταλελειμμένο μικρό γαϊδουράκι βρέθηκε σε χωράφι - Συγκινεί η περιπέτεια του (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 π.μ. |
Εγκαταλελειμμένο μικρό γαϊδουράκι
Στη νέα του οικογένεια βρίσκεται ασφαλές και πλημμυρισμένο από αγάπη ενα μικρό γαϊδουράκι που βρέθηκε μόνο του σε χωράφι στο Κορωπί. 

Ο μικρούλης βρίσκεται πια στην Γαϊδουροχώρα στα χέρια ανθρώπων που θα τον φροντίσουν.

Οι άνθρωποι που ανέλαβαν την φροντιδα του, του δίνουν γάλα με μπιμπερό. Η περιπέτειά του συγκίνησε, αλλά και κινητοποίησε πάρα πολύ κόσμο.

«Αυτός ο μικρούλης είναι πολύ τυχερό ζωάκι γιατί βρέθηκε πριν από τρείς μέρες μέσα στην ερημιά, μέσα σε ένα χωράφι, παρατημένος από τον ιδιοκτήτη του γιατί προφανώς η μανούλα του δεν θα το παρατούσε ποτέ, είναι ένα υγιέστατο γαϊδουράκι μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά στις φροντίδες», δηλώνει ο συνιδρυτής Γαϊδουροχώρας του Ελληνικού Κέντρου για το γαϊδούρι, Δημήτρης Στουπάκης.

Οι άνθρωποι της Γαϊδουροχώρας φιλοξενούν το γαϊδουράκι στο σπίτι τους: το ταΐζουν και φροντίζουν να έχει ένα ασφαλές καταφύγιο, λίγο μάλιστα πριν το ξάσπασμα της κακοκαιρίας. Και εκείνο, δείχνει να το απολαμβάνει μέσα στο μεγάλο του καλάθι...

«Με τις συνθήκες αυτές που επικρατούν τον φέραμε σπίτι έτσι ώστε να έχει πιο κατάλληλες συνθήκες για την ηλίκια του. Στην ουσία εγκατέλειψαν ένα νεογέννητο στην τύχη του. Είναι κακούργημα πλέον και διώκεται και αυτεπάγγελτα, σημειώνει ο κ. Στουπάκης.

Το γαϊδουράκι θα μείνει στην γαιδουροχώρα για τουλάχιστον 6-7 μήνες. Ωστόσο η σχέση που αναπτύσσεται τόσο με τους ανθρώπους, όσο και με τα άλλα ζώα, δημιουργούν τέτοιους δεσμούς που καθιστούν δύσκολο τον αποχωρισμό. Για την ώρα τουλάχιστον, δείχνει να απολαμβάνει το κάθε λεπτό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ