ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Ο Τάσος Γεώργας τίμησε τον Ερυθρό Σταυρό Άργους για το κοινωνικό του έργο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 π.μ. |
Εθελόντρια
Στη διοργάνωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους στον Πολυχώρο Απόλλων - Κτήμα Βασιλείου στο Κεφαλάρι Άργους, παρευρέθηκε και ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της Ν.Δ. Τάσος Γεώργας.
"Τιμώντας τον ερυθρό Σταύρο για το κοινωνικό έργο που επιτελεί αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια ευχές για κουράγιο δύναμη και προτροπές για κάθε δυνατή υποστήριξη σε όλα τα μέλη του Ερυθρού Σταύρου τα οποία ξεπερνώντας τον εαυτό τους λειτουργούν ως βάλσαμο στην ελληνική κοινωνία και δη στο τόπο μας την Αργολίδα! 
Αισθήματα ευγνωμοσύνης στον πρόεδρο , στο διοικητικό συμβούλιο αλλά ιδιαίτερα στην κυρία Ντίνα Σκούφη, που αποτελεί την ψυχή και την κινητήριο δύναμη του Ερυθρού Σταύρου στο Άργος. 

Τέλος να αναφέρω και με ιδιαίτερη περηφάνια την αδιάλειπτη συμμετοχή στην διοίκηση του Ερυθρού Σταύρου στο παράρτημα του Άργους της κυρίας Γεώργα - Καφανέλη Αγγελικής από τη θέση της απλής εθελόντριας πλέον και παλαιότερα ως μέλος του ΔΣ όλα αυτά τα χρόνια!" δήλωσε ο κ. Γεώργας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ