ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Ανέλαβε καθήκοντα ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης: "Εδώ ήρθαμε για δουλειά" η πρώτη δήλωση του (βίντεο)

Γ. Μαντζούνης
Σε μια λιτή και συγκινητική εκδήλωση το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Αργολίδας πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη.
Ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης που αναλαμβάνει εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης, ευχαρίστησε το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας για την συνεργασία και ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο Αντιπεριφερειάρχη. Ο κ. Μαντζούνης στην σύντομη ομιλία του αφού ευχαρίστησε τον κ Σχοινοχωρίτη μεταξύ άλλων ανέφερε πως εμείς εδώ ήρθαμε για να δουλέψουμε και το αποδεικνύουμε αυτό στην πράξη τα τρία τελευταία χρόνια και το ίδιο θα κάνουμε και στην συνέχεια. Κλείνοντας ο κ. Μαντζούνης ανέφερε πως πρωταρχικός στόχος είναι η ολοκλήρωση των έργων που βρίσκονται σε εξελιξη και πρωταρχικά η σύνδεση του νομού με τον αυτοκινητόδρομο.
Παρών στην εκδήλωση και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος, όπου ανέφερε πως ο Γιάννης Μαντζούνης αναλαμβάνει σε μια δύσκολη περίοδο λόγω και των εκλογικών αναμετρήσεων και εξέφρασε την αισιοδοξια πως θα τα καταφέρει και από αυτή την θέση όπως και τρία χρόνια στον αθλητισμό με πληθώρα έργων σε όλη την Πελοπόννησο.
Στην σύντομη εκδηλωση παρευρέθηκε και ο Τάσος Γανώσης που αναλαμβάνει θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος.
Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις που εκαναν κατά την διάρκεια της παράδοσης παραλαβής των νέων καθηκόντων τους:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ