ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Ανέλαβε προπονητής στην Ένωση Ερμιονίδας ο Θοδωρής Γιακαλής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. | | |
Θοδωρής Γιακαλής
Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Θεόδωρο Γιακαλή.  

"Ο 45χρονος τεχνικός γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, στις 08/10/1977, και κατέχει δίπλωμα προπονητικής UEFA A. Την Τρίτη (03/01) βρέθηκε στο γήπεδο της Ερμιόνης, όπου παρουσιάστηκε στους παίκτες από τη διοίκηση και τους Φραντζέκο Δημαράκη, Αργύρη Λυμπερόπουλο, μετά τις καθιερωμένες ευχές από όλους για «Καλή Χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Γιακαλής μίλησε στους παίκτες, αναλύοντας μέρος της φιλοσοφίας που τον διέπει ως τεχνικό και ως άνθρωπο. Ακολούθως έκανε την πρώτη του προπόνηση. «Δουλειά, δουλειά, δουλειά», είναι οι τρεις λέξεις της επιτυχίες, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο 45χρονος προπονητής μίλησε στο «ermionidafc.gr» και τόνισε: «Αποφάσισα να έρθω στην ΑΕ Ερμιονίδας, ενώ είχα και άλλες προτάσεις, λόγω της υγείας που βγάζει ο σύλλογος, όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες.

Με κέρδισε, επίσης, ο τρόπος με τον οποίο με πλησίασε η διοίκηση και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι του συλλόγου. Το σημαντικό είναι πως υπάρχουν στην ομάδα τα “εφόδια” για να δουλέψουμε σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ και το ρόστερ είναι πολύ καλό.

Σημαντικό ρόλο στο να έρθω στην ομάδα έπαιξε, ακόμα, η παρουσία του άμεσου συνεργάτη μου. Αναφέρομαι στον Κομνηνό Μπατζάκα, με τον οποίο έχουμε εργαστεί μαζί στο παρελθόν για 1,5 χρόνο και ξέρω πόσο σημαντική είναι η δική του δουλειά. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τη δουλειά όλων στην ομάδα.

Τα υπόλοιπα θα τα… πούμε στο γήπεδο».

Ο Θοδωρής Γιακαλής στη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας έχει καθίσει στον πάγκο του Αιολικού, ανταποκρινόμενος στις απαιτητικές συνθήκες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στην ομάδα της Μυτιλήνης ήταν πρώτος προπονητής κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, μένοντας έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, αρχικά ως υπηρεσιακός και στη συνέχεια ως επικεφαλής του τεχνικού τιμ του συλλόγου. Νωρίτερα στη διάρκεια της ίδιας σεζόν, υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος ήταν ο πρώτος προπονητής του συλλόγου.

Ο Θοδωρής Γιακαλής έχει εργαστεί, επίσης, στη Λέσβο σε Θύελλα Πηγής, Αστέρα Νίκης, Κεραυνό Αφάλωνα, Προοδευτική Σκ. Καλλονής, Ερμή Παμφίλων, RUSH Αναγέννηση Γέρας και ΑΟ Μεσοτόπου. Με τον τελευταίο σύλλογο αναδείχθηκε μάλιστα Κυπελλούχος ΕΠΣ Λέσβου την περίοδο 2019-20.

Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει και ως ποδοσφαιριστής τον Αιολικό (1996-1999), ενώ στην καριέρα του έχει φορέσει το εθνόσημο της Εθνικής Ελλάδας Νέων (1994) και Παίδων (1993).

Κόουτς, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση της προπονητικής σου καριέρας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας…

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ