ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει την Αργολίδα από τα ξημερώματα - Νέο κύμα κακοκαιρίας από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. | | |
Χάρτης
Καταιγίδα με ισχυρή κατά περιόδους βροχόπτωση πλήττει από τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου την Αργολίδα και όλες τις περιοχές της Ανατολικής Πελοποννήσου, συνοδευόμενη με δυνατούς κεραυνούς.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε το πρωί της Πέμπτης με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στον νομό, και οι υπευθυνοι της Πολιτικής Προστασίας συστήνουν περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες. 

Σύμφωνα με το σύστημα POSEIDON ,την περιοχή της Αργολίδα θα πλήξει ισχυρότερο κύμα κακοκαιρίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Προειδοποιητικά μηνύματα από το 112 έχουν σταλεί  προς τους κατοίκους των περιοχών της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης, της Λευκάδας, της Ζακύνθου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας, της Κορινθίας, της Αργολίδας, της Λακωνίας, της Μεσσηνίας, της Ανατολικής Αρκαδίας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων. 

Σημειώνεται ότι Η ΕΜΥ θα επικαιροποιεί το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων ανά 12 ώρες και θα είναι δημοσιευμένο στην επίσημη ιστοσελίδα της, ενώ για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα (https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena) του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ