ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Ο τελευταίος απόπλους του Νούλη Ανυφαντή…

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:22:00 μ.μ. | | |
Βάρκα
Γράφει ο Τόλης Κοϊνης.

Η βάρκα δεν θα φύγει πάλι. Ο Νούλης απέπλευσε για άλλους κόσμους. Έχει πάρει μαζί του τα απαραίτητα σύνεργα και θα συνεχίσει να κάνει τις «μυθικές» πλέον ιατρικές του διαγνώσεις.

Γενιές και γενιές Ναυπλιώτικες (γέννημα θρέμμα της παλιάς πόλης) γιατρεύτηκαν από τις γνώσεις του και την απίστευτη ευφυία του… Τώρα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αλλού.Ο λαός τον αγάπησε και τον τίμησε τρεις φορές ως Δημοτικό Σύμβουλο (1994,1998,2002) με μεγάλο αριθμό σταυρών προτίμησης.

Την τελευταία φορά ανέλαβε και Αντιδήμαρχος… άφησε έργο που το βλέπουμε και θα το βλέπουμε όλοι… χάρις την επιμονή του και την προσωπική του επίβλεψη κατασκευάστηκε η μεγάλη δεξαμενή στον ΑγιοΛιά…
 
(Το μεγαλύτερό του έργο είναι η διασταύρωση πίσω από τα Γυμνάσια. Γέμιζε με την κάθε βροχή νερό… Τη φοβερή αυτή κατασκευή την είχαν παραλάβει αβλεπί οι προκάτοχοί του. Τον πείραζα… να μην κάνει τίποτε, και να βάλουμε παπάκια. Όμως κάθισε ο γιατρός και έγινε και τοπογράφος και επιβλέπων μηχανικός, έτσι σήμερα στο σημείο αυτό δεν λιμνάζουν νερά… ήταν ένα έργο που δεν εξυπηρετούσε κανέναν γείτονα, αλλά όλα τα παιδιά της πόλης, για αυτό και κανένας δεν τον επαίνεσε).

Οι απόψεις του για την βελτίωση της ύδρευσης είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνει θύμα τραμπούκικων ενεργειών. Δεν βρήκε συμπαράσταση. Τα παράτησε…Ο Νούλης ο Ανυφαντής μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στην πόλη… Την αγάπαγε από τα βάθη της καρδιάς του…
 
Τώρα, ο βαρκάρης στην Αχερουσία τον χαιρέτησε με ιδιαίτερο σεβασμό ως ερασιτέχνη συνάδελφο και έχουν πιάσει κουβέντα για ψαρέματα… το ταξίδι του εξακολουθεί να είναι συναρπαστικό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ