ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Σήμερα η Αργολίδα αποχαιρετά την Σούλα Παπαγεωργοπούλου - Θλίψη και στην Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 π.μ. | |
Σούλα Παπαγεωργοπούλου
Το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα 30/01/2023 με αφορμή την απώλεια της εν ενεργεία προέδρου του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας, Αναστασίας (Σούλας) Παπαγεωργοπούλου.

Η Αναστασία Παπαγεωργοπούλου, υπήρξε μαχήτρια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων και ιδίως των παιδιών με αναπηρία στην Αργολίδα, ιδρύοντας με το Σύλλογο τα δύο πρώτα ΚΔΑΠμεΑ, αφήνοντας πίσω της σπουδαίο έργο και τα παιδιά της, ως συνήθιζε να νιώθει τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας. 

Το έργο της θα συνεχιζόταν με τη δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει, ωστόσο έχει αφήσει πίσω ικανούς αγωνιστές και συνεχιστές του οράματός της και ευελπιστούμε σύντομα να γίνει πραγματικότητα.

Αποφασίζεται ομόφωνα:

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ.Καραλής και όποιο άλλο μέλος του Δ.Σ. επιθυμεί, να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία.

Να κοινοποιηθεί στους φορείς- μέλη και στα ΜΜΕ.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥΛΑ.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Νίκος Καραλής

Η Γεν. Γραμματέας
Αθανασία Καρούνου

Η εξόδιος ακολουθία της Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 31/01/2023, στην Αγία Τριάδα Αργολίδας στις 14.00.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ