ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Στη Σύνοδο των Δημάρχων Βαλκανικών Πόλεων ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. | |
Καμπόσος  - Μπακογιάννης
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και Πρόεδρος των Δημάρχων της Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος παραβρέθηκε στη Σύνοδο των Δημάρχων Βαλκανικών Πόλεων Β40 που πραγματοποιείται στην Αθήνα 22-24 Ιανουαρίου.
Στο πλαίσιο της συνόδου ξεναγηθήκαν στο σπουδαίο μουσείο της Ακρόπολης μαζί με τον απερχόμενο πρόεδρο του Δικτύου δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης κ. Εκρεμ Ιμάμογλου και με το νέο πρόεδρο και Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.
Η ανακοίνωση του Δήμου Άργους Μυκηναίων αναφέρει:

"Σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες Κυριακή 22/1 στην Αθήνα οι εργασίες της Συνόδου του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων (B40) στις οποίες συμμετέχει και ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Καμπόσος. 

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη (24/1) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στόχος του Δικτύου B40 είναι να αναδείξει την σπουδαιότητα των συνεργασιών των τοπικών αρχών στα Βαλκάνια για την επίλυση ζητημάτων σε διεθνές επίπεδο. 

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών μαζί με τον νέο Πρόεδρο του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων και Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη αλλά και όλους τους Δημάρχους ξεναγήθηκαν στον Νέο Μουσείο της Ακρόπολης σε μια ξενάγηση με υψηλό συμβολισμό. 

Σήμερα Δευτέρα ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος απεύθυνε ομιλία αναπτύσσοντας θέματα που αφορούν όλους του ΟΤΑ της Πελοποννήσου."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ