ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας ευλόγησε την βασιλόπιτα της ενορίας Αγίας Τριάδος - Μιδέας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 μ.μ. | | | |
Πρωτοχρονιάτικη πίτα
Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 το απόγευμα στον ενοριακό ιερό ναό Αγίας Τριάδος - Μιδέας (Μερμπακα) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ενορίας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο ο οποίος και μίλησε με θέμα: "Οδοιπορικό στις αλησμόνητες πατρίδες".
Στην συνέχεια έψαλαν τα κάλαντα η παραδοσιακή μεικτή χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων παραρτήματος Άργους, η παιδική χορωδία της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας με την συνοδεία παιδικής ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων υπό τη διεύθυνση του χοράρχη Ιωάννη Χαβιαρλή.
Στην έναρξη της εκδήλωσης ο εφημέριος του ναού π. Ιωάννης Μητροσύλης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδας για την τιμή που έκανε και παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ενορίας ,καθώς κι 'όλο το κόσμο που συμμετείχε.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Α.Πουλάς ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος , Ιερείς , η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη , ο πρόεδρος του χωριού Γ. Μαστοράκος , ο Παναγιώτης Ψυχογυιός μέλος του ΔΣ του επιμελητηρίου Αργολίδας κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ