ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Βραζιλία: Νεαρή μητέρα σκοτώθηκε μπροστά στα παιδιά της από πυροτέχνημα της Πρωτοχρονιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:37:00 μ.μ. | | |
Elisangela Tinem
Μια άτυχη νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε με φρικτό τρόπο όταν ένα πυροτέχνημα μπλέχτηκε στα ρούχα της και εξερράγη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ανέφερε η The Sun.

Η Elisangela Tinem, 38 ετών, γιόρταζε με την οικογένειά της σε μια παραλία στην Praia Grand της Βραζιλίας. Η μητέρα δύο παιδιών είχε πάει να παρακολουθήσει τα πυροτεχνήματα ωστόσο μια από τις ρουκέτες πιάστηκε στα ρούχα της. Οι συγγενείς της και τα δύο μικρά παιδιά της έγιναν μάρτυρες με τρόμο στην έκρηξη του πυροτεχνήματος πριν προλάβει να το απομακρύνει.

Εκατοντάδες ντόπιοι είχαν συρρεύσει στην παραλία της γειτονιάς Nova Mirim για τους εορτασμούς για το νέο έτος.

Στη συνέχεια στις εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνεται ένα μικρό πλήθος να σχηματίζεται στην άμμο, καθώς ένα από τα πυροτεχνήματα αρχίζει να φλέγεται, εκτοξεύοντας τεράστιες σπίθες. Το πυροτέχνημα στη συνέχεια εκρήγνυται, με τους εμβρόντητους παρευρισκόμενους να τρέχουν για να σωθούν με ουρλιαχτά τρόμου.

Μια εκ των μαρτύρων, η Luiza Ferreira, 20 ετών, δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι στην παραλία υπήρχαν αρκετά παράνομα πυροτεχνήματα. «Είδα μια τεράστια λάμψη μόλις συμπληρώθηκαν μεσάνυχτα και αγκάλιαζα τη μαμά μου και μετά όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν. Είδα μια γυναίκα πεσμένη στο έδαφος αιμόφυρτη όταν πήγα να κοιτάξω και το αγόρι που ήταν μαζί της ήταν επίσης στο έδαφος. Άλλοι άνθρωποι έτρεχαν να απομακρυνθούν από την περιοχή».

Η Elisangela πέθανε με τραγικό τρόπο από τα τραύματα στο στήθος της. Η κηδεία της μητέρας επρόκειτο να γίνει το απόγευμα της Δευτέρας στην πόλη καταγωγής της, το Σάο Πάολο. Η 41χρονη ξαδέρφη της φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι το πυροτέχνημα εξερράγη αφού πιάστηκε στα ρούχα της. Έχει επιβεβαιωθεί ότι το μοιραίο πυροτέχνημα δεν είχε ανάψει κάποιος από τους συγγενείς της. Τώρα διεξάγεται έρευνα για φόνο, καθώς οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει κυνηγητό για να βρουν το άτομο που άναψε το φιτίλι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ