ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

"Κλείδωσε" η εισβολή πολύ κρύου από τα βόρεια - Ποια μέρα θα συμβεί;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. | |
Χιονόπτωση
Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου κατεβασιές χειμωνιάτικου τύπου από τη βόρεια Ευρώπη θα επηρεάσουν και την Ελλάδα, με το κρύο να γίνεται αισθητό και ιδιαίτερα στις κεντρικές και βόρειες περιοχές της χώρας, αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένη ημέρα που θα συμβεί αυτό.

Ο καιρός των επόμενων ημερών

Το Σάββατο (21/1) ο καιρός θα παραμείνει άστατος, ενώ μετά το μεσημέρι θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση, με τα φαινόμενα -αν και εξασθενημένα- να επιμένουν στα δυτικά και βορειοανατολικά τμήματα της Ελλάδας.

Την Κυριακή (22/1), ωστόσο, από το μεσημέρι και προς το βράδυ θα υπάρξει νέα επιδείνωση, με τις βροχές, τις καταιγίδες και τα χιόνια να επιστρέφουν στις ίδιες περιοχές που είχαν επηρεάσει και την Παρασκευή.

Δευτέρα (23/1) και Τρίτη (24/1) θα πέσουν δυνατές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με την περιοχή της Ηπείρου να χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αρκετά χιόνια θα πέφτουν και στην ορεινή ζώνη της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ.

Σημειώνεται πως και η περιοχή της Αττικής θα επηρεαστεί από τις βροχές στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αρναούτογλου: Κατεβασιά κρύου από τα βορειοανατολικά στις 25 Ιανουαρίου

Ο Σάκης Αρναούτογλου είχε αναφερθεί σε μία γερή κατεβασιά κρύου αέρα από τα βορειοανατολικά μετά τις 25 Ιανουαρίου. Όπως είπε, τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι το σενάριο αυτό θα επιβεβαιωθεί.

Έτσι, λοιπόν, οι κατεβασιές χειμωνιάτικου τύπου από τη βόρεια Ευρώπη θα επηρεάσουν και την Ελλάδα, με το κρύο να γίνεται αισθητό και ιδιαίτερα στις κεντρικές και βόρειες περιοχές της χώρας. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ