ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Αγώνας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους

Πίσινα
Για πρώτη φορά διεξήχθη αγώνας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην πόλη του Άργους. Συγκεκριμένα η Ημερίδα Ορίων Καλλιτεχνικής 1-7 Αστέρι, στη οποία έλαβαν μέρος 48 αθλήτριες από Άργος, Ναύπλιο, Πάτρα και Αθήνα προκειμένου να πιάσουν τα όρια πρόκρισης για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Οι επιδόσεις αξιόλογες που αφήνουν υποσχέσεις για μελλοντικά αθλητικά επιτεύγματα. Οι εγκαταστάσεις υπέροχες παρείχαν φιλοξενία υψηλού επιπέδου κι ευελπιστώ να φιλοξενήσουν κι άλλες σημαντικές διοργανώσεις στο μέλλον.
Ευχαριστώ από καρδιάς το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Κο Καμπόσο για την παραχώρηση του Κολυμβητηρίου καθώς και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Κο Δελή για την άψογη συνεργασία και τη διευθέτηση όσων θεμάτων αφορούσαν στους εν λόγω αγώνες.
Παρόν ήταν κι ο Ερυθρός Σταύρος με την υπεύθυνη Κα Σταματοπούλου καθώς και άλλους εθελοντές παρέχοντας υγειονομική κάλυψη στη διοργάνωση.
των σωματείων που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να έχουμε αξιόλογες επιδόσεις και βοήθησαν τις μικρές αθλήτριες να γεμίσουν με χάρη και ομορφιά το Κολυμβητήριο του Άργους.
ΚΟΥΓΙΑ ΕΛΕΝΗ (Τεχνική Σύμβουλος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΚΟΕ):
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ