ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Και ο Δήμος Μεγανησίου λύνει την σύμβαση με την εταιρία Eurologic και προσφεύγει στη δικαιοσύνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 π.μ. | |
Δημαρχείο
Ο Δήμος Μεγανησίου στη Λευκάδα, κατόπιν ενημέρωσης από τον Δήμο Αχαρνών και τον Δήμο Άργους Μυκηνών λύνει την σύμβαση Λογιστικής Υποστήριξης με την εταιρία λογιστικών υπηρεσιών Eurologic IKE μετά τις καταγγελίες για πλαστές φορολογικές ενημερότητες που αφορούν την εν λόγω εταιρία. 

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου Παύλος Δάγλας σε ανακοίνωση του αναφέρει: "Οι υπηρεσίες του Δήμου μας όπως και των άλλων Δήμων δεν είχαν καμία γνώση και δεν φέρουν καμία ευθύνη επικάλυψης του θέματος και σε καμία περίπτωση δεν προκλήθηκε ζημία κατά την υλοποίηση των συμβάσεων καθώς υπήρχε πάντα έγκαιρη παράδοση του έργου.

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος ο Δήμος Μεγανησίου είναι σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Δήμου για να καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία κοινοποιώντας όλα τα σχετικά έγγραφα για να διερευνηθεί η υπόθεση και να αποδοθούν άμεσα οι σχετικές ευθύνες. Παράλληλα θα ενημερωθούν εγγράφως και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Δήμος Μεγανησίου και οι υπηρεσίες του λειτουργούν πάντα με διαύγεια ,νομιμότητα και διαφάνεια προς το συμφέρον των δημοτών καθώς επίσης βρίσκεται και σε απόλυτη συνεννόηση με τους Δήμους Αχαρνών ,Άργους Μυκηνών ,Επιδαύρου, Ερμιονίδας και άλλους για κοινές περαιτέρω ενέργειες."


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ