ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου: Μετά την προβολή της ταινίας ''Glass Onion'' παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον για την Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:34:00 μ.μ. | |
Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου
Η επιλογή μιας περιοχής για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων μιας κινηματογραφικής παραγωγής αποδεικνύεται ότι έχει σημαντικά οφέλη, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο διαρκούν τα γυρίσματα αλλά και μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα αν αυτή η παραγωγή αποδειχθεί επιτυχημένη και στα ταμεία.

Η Ερμιονίδα έχει φιλοξενήσει αρκετές παραγωγές, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια, με αποτέλεσμα να προβάλλονται σε ολόκληρο τον πλανήτη οι ομορφιές της και τα έσοδα από τον Τουρισμό κάθε χρόνο να αυξάνονται.

Έχουμε δώσει πάνω από 5 άδειες κινηματογράφησης εδώ στην Ερμιονίδα και έχουμε βοηθήσει έμπρακτα τις Εταιρείες παραγωγής στην πραγματοποίηση των γυρισμάτων. Αυτό είναι κάτι που διαδίδεται σε όλες τις ενδιαφερόμενες Εταιρείες και έτσι η Ερμιονίδα μπορεί να προβάλει ανέξοδα το τουριστικό προϊόν.

Η μεγαλύτερη παραγωγή ήταν η ταινία ''Glass Onion'' του Netflix, μετά την προβολή της οποίας παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον για την Ερμιονίδα. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, τουλάχιστον 35.000.000 νοικοκυριά πάτησαν play στις πρώτες ημέρες διάθεσης της νέας περιπέτειας του Βρετανού πρωταγωνιστή, φέρνοντας την Ερμιονίδα, όπου γυρίστηκε η ταινία, στο σαλόνι τους.

Τα μηνύματα των προκρατήσεων είναι ενθαρρυντικά και σίγουρα η επερχόμενη τουριστική σεζόν θα είναι εξαιρετικά δυνατή!

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας
Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ