ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

18χρονος κατέρρευσε από ανακοπή σε γήπεδο 5Χ5 στη Θεσσαλονίκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:57:00 μ.μ. | | | |
ΕΚΑΒ
Ένας 18χρονος κατέρρευσε την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο σε γήπεδο 5Χ5 επί της οδού Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. 

Φαίνεται ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το grtimes.gr. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάποια στιγμή σταμάτησε διότι αισθάνθηκε μία ζάλη. 

 «Μας είπε πως ζαλίζεται κι έκατσε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος». Άμεσα άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις του ΓΣ “Ηρακλής” (Ιβανώφειο και Κατσάνειο) που αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν με απινιδωτή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έγκαιρη επέμβαση επανέφερε τον νεαρό αθλητή, αλλά για λίγο, καθώς ελάχιστα λεπτά αργότερα ξανακατέρρευσε. 

Παράλληλα στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 18χρονο. 

Ο νεαρός αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του makthes.gr από το νοσοκομείο, ο 20χρονος επανήλθε μετά από μία ώρα προσπαθειών των γιατρών οι οποίοι έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν και να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πλέον έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και παρακολουθείται, καθώς η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ