ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Άκρως διασκεδαστικό το "Δαναών Παιχνίδι" από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:55:00 π.μ. | |
Πρόσκοποι
Σε ένα άκρως ανοιξιάτικο πρωινό διεξήχθη από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, το Σάββατο 18/2 ένα ακόμα ΔΑΝΑΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ το οποίο έκανε όλη την πόλη να παίξει να λύσει γρίφους, να απαντήσει ερωτήσεις προκειμένου ... να βρούμε το ξόρκι που θα κάνει τις Νύμφες να ανακτήσουν τα μαγικά βελανίδια που τις κάνουν αόρατες!

Έτσι λοιπόν 19 ομάδες, 178 παιδιά από όλα τα Δημοτικά της πόλης με ξεχύθηκαν λίγο μετά τις 10 για να ανακαλύψουν όλα εκείνα που θα οδηγούσαν στο τερματισμό. 
Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 17.00 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος" με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τις βραβεύσεις και τα αναμνηστικά του παιχνιδιού!

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, αρκετούς γονείς που ενθάρρυναν και βοήθησαν, το κοσμηματοπωλείο STELMA το ανθοπωλείο MilvaFlowers spot, το μαγειρείο ΚΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑ τα Nanou Donuts House Argos το καφεκοπτείο Αρχοντικόν, το κατάστημα μουσικών οργάνων Ηλιόπουλος, το Σύλλογο Τάεκβοντό Dojang Argos TKD Club και την ΚΕΔΑΜ για την βοήθεια που προσέφεραν στο λειτουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ