ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Η Αργολίδα 2000 στο ποδόσφαιρο γυναικών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 μ.μ. | | |
Αθλητική γυναικεία ομάδα
Άριστες εντυπώσεις αφήνει ως τώρα η ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών. 

Ως γνωστόν, αποτελεί τη θυγατρική ομάδα του ΦΕΙΔΩΝΑ ΑΡΓΟΥΣ και στελεχώνεται από μικρά κορίτσια (12 ετών και άνω) της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας και των όμορων νομών. 

Υπό την καθοδήγηση της νεαρής προπονήτριας Βανέσας Αναστασοπούλου (Uefa A’), τα κορίτσια, στην πρώτη τους ουσιαστικά χρονιά σε επίσημους αγώνες, μετρούν ως τώρα 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, οι 2 εκ των οποίων στις λεπτομέρειες (με Αγία Παρασκευή και Λεοντικό Κηφισιάς). 

Μέσα από τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα αυτό, ήδη επιτυγχάνεται ο στόχος της απόκτησης αγωνιστικών εμπειριών, αλλά κυρίως δίνεται η ευκαιρία στα κορίτσια της περιοχής να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, παίζονται το αγαπημένο τους άθλημα, σε ένα περιβάλλον οργανωμένο, υποστηρικτικό και κατάλληλο για μικρές ηλικίες και ειδικά για κορίτσια.

Βασικός χορηγός της ομάδας είναι η εταιρεία Σ.ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. των Βασίλη και Ιωάννη Μαντζούνη, οι οποίοι φροντίζουν για τις ανάγκες των κοριτσιών και προσφέρουν απλόχερα την πολύτιμη βοήθειά τους σε έναν χώρο νευραλγικό και ευαίσθητο που έχει απόλυτη ανάγκη από τέτοιου είδους στήριξη.
 
Δεν είναι πια κοινό μυστικό ότι το ποδόσφαιρο γυναικών αποτελεί ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα αθλήματα στον πλανήτη και τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, καθώς βοηθούν ιδιαίτερα στην καταπολέμηση στερεοτύπων και προκαταλήψεων που δυστυχώς η κοινωνία μας δεν έχει ακόμα εξαλείψει.

Στον αγώνα της περασμένης Κυριακής τα κορίτσια της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 αντιμετώπισαν στο ΔΑΚ Λέρνας την Ολυμπιάδα Υμηττού Β’, μια πολύ ποιοτική και εξίσου νεανική ομάδα, με την οποία αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 0-0. Και οι δυο ομάδες έδειξαν δείγματα της ποιότητάς τους και προσέφεραν μια θεαματική και αμφίρροπη μάχη μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 (Αναστασοπούλου Βανέσα): Καλογεροπούλου Μαριάννα, Παπαντωνίου Αργυρώ, Μιχαλακέα Μαίρη-Ανν, Χαρρεμή Ναταλία, Κυριακίδου Δήμητρα, Μπλάτσου Αναστασία, Τότσικα Μαρκέλλα, Ολυμπίου Ηλιάννα, Χύκα Άμη, Μποζιονέλου Μαρία, Κωτσιοπούλου Μαρία, Παπαντωνίου Αναστασία, Σκιντζή Ελεάννα, Μαραγκού Αγγελική, Γαβρήλου Αδριανή, Μαστοράκη Δήμητρα, Χαϊμάνη Κατερίνα, Μπουλή Βασιλική
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ