ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Μέχρι την Τετάρτη 22/2 ο ανοιξιάτικος καιρός (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 μ.μ. |
Αρναούτογλου
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες, ενώ χρειάζεται προσοχή νωρίς το πρωί από τις ομίχλες. 

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα μέχρι και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου θα έχουμε κάλο καιρό, ενώ από εκεί πέρα παραμένει άγνωστο αν θα μας επηρεάσουν ψυχρές αέριες μάζες.

Πάντως, από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε ομίχλες στα Βόρεια της χώρας, αλλά και στην Πελοπόννησο, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια. Το βράδυ συννεφιές θα έχουμε στα δυτικά και στα νησιά του Αιγαίου.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά στους 18 βαθμούς, στα δυτικά στους 15 στα ανατολικα΄στους 15 και στα βόρεια από 11 έως 17 βαθμούς.

Την Κυριακή,
θα έχουμε συννεφιές από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Η θερμοκρασία στους 20 στα κεντρικά, στους 17 με 19 στα βόρεια και στους 16 στα νότια.

Τη Δευτέρα, επίσης ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα πρόσκαιρα αυξημένα στη ΒΑ Ελλάδα. Η θερμοκρασία στους 18 βαθμούς στα κεντρικά, στους 13 με 18 στα βόρεια, στους 17 στα νότια.

Την Τρίτη, ηλιοφάνεια παντού και θερμοκρασία στους 18 στα κεντρικά, στους 16 με 17 στα βόρεια και στους 17 στα νότια.

Επίσης την Τετάρτη ηλιοφάνεια με τοπικές ομίχλες το πρωί. Η θερμοκρασία στους 19 στα κεντρικά, στους 17 στα νότια και στους 16 με 19 στα βόρεια.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ