ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Αποκριάτικες εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο σε Ναύπλιο, Ασίνη, Δρέπανο, Άγιο Αδριανό και Ίρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 μ.μ. | |
Γαϊτανάκι
Πλούσιες είναι οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου σε Ασίνη, Δρέπανο, Άγιο Αδριανό, Ίρια και φυσικά στο Ναύπλιο.Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Ασίνη, ώρα 17:30
Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης διοργανώνει πάρτι μασκέ στην κεντρική πλατεία του χωριού και παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού.

Δρέπανο, ώρα 18:30
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου με τη δύναμη της φωτιάς και σε ξέφρενο αποκριάτικο κλίμα γιορτάζει την Αποκριά στην πλατεία του χωριού.

Ναύπλιο, Παλιά Πόλη ώρα 19:30
Στα ιστορικά δρομάκια της Παλιάς Πόλης, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:30 στην οδό Σταϊκοπούλου, θα απολαύσουμε τις κυρίες μιας άλλης εποχής που έρχονται να συναντήσουν τον τωρινό χρόνο και … εκπλήσσονται και …θαυμάζουν!

Η μηχανή του χρόνου φέρνει τις κυρίες και τις αφήνει σε μια πόλη που δεν αναγνωρίζουν. Περπατώντας περίεργες στα στενά αυτής της πόλης, ανακαλύπτουν ότι δεν γνωρίζουν τα κτίρια και τους ανθρώπους, που περπατούν ανάμεσά τους.

Όμως ξαφνιάζονται από την ευγένεια του κόσμου που τις χαιρετά και τις καλεί να δουν τα προϊόντα τους. Και ώ! του θαύματος σε ένα στενό ανακαλύπτουν την αγαπημένη τους κρήνη. Συγκινημένες θυμούνται… προχωρώντας φθάνουν σε ένα μεγάλο ξάγναντο πλατεία? Και εκεί ο προπομπός « soldato» στρατιώτης, βλέπει το δικό τους arsenale, το δικό μας οπλοστάσιο και Μουσείο. Τί αναμνήσεις gloriose, δόξας, τι ευτυχία… Απέναντι τους το δικό τους μεγάλο τζαμί, δικό μας Τριανόν και καθαγιασμένος ορθόδοξος ναός από το μεγάλο στρατηγό τους Μοροζίνι. Και χάνονται όπως ήρθαν.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ναύπλιο, Πλατεία Συντάγματος, ώρα 19:30
Τα παιδιά του Εργαστηρίου Ελληνικού Χορού παρουσιάζουν τοπικούς χορούς και αποκριάτικα έθιμα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.

Κυλικείο Αναψυκτηρίου Κολυμβητηρίου, ώρα 12:00
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου διοργανώνει αποκριάτικη γιορτή.

Άγιος Αδριανός, ώρα 12:00
Ο Δήμος Ναυπλιέων ,ο ΔΟΠΠΑΤ, το Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Αδριανού και ο Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Αδριανού γιορτάζουν την Αποκριά στον Άγιο Αδριανό ,στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Ναύπλιο, Θεατράκι ΟΣΕ, ώρα 13:00
Φεστιβάλ Χρωμάτων από την Action Team, έναν εθελοντικό οργανισμό νέων ανθρώπων, αποτελούμενο από μαθητές και φοιτητές. Το έναυσμα για την πιο επιθετική εκδήλωση αγάπης είναι έτοιμο να εκδηλωθεί μέσα από την επιστροφή της μεγαλύτερης γιορτής φιλίας, έρωτα, χαράς, ψυχαγωγίας, αισιοδοξίας και διαφορετικότητας. Το όνομα αυτής...Φεστιβάλ Χρωμάτων! 

Το Φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα την μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με τη συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων. Μουσικά shows και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και νέους, θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος μπορείτε να προμηθευτείτε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά stand.

Ίρια, ώρα 12:00
Το Πολιτιστικό Κέντρο Ιρίων διοργανώνει στην κεντρική πλατεία του χωριού ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι με πολλή...πολλή διασκέδαση!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ