ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου επισκέπτονται στις 3 Μαρτίου Σκυλακάκης και Στουρνάρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | | |
Σκυλακάκης και Στουρνάρας
Την Περιφέρεια Πελοποννήσου επισκέπτονται την επόμενη Παρασκευή 3 Μαρτίου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Αυτό έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αναφέροντας παράλληλα ότι η επίσκεψη των πιο πάνω στελεχών -που θα έχουν συνάντηση μαζί του- αφορά θέματα του Ταμείου Ανάκαμψης.
Στην Τρίπολη και η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού

Εξ άλλου, την Δευτέρα 6 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη στην Τρίπολη και συνάντηση με τον περιφερειάρχη Π. Νίκα της προέδρου του Ινστιτούτου Prolepsis καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού.

Το εν λόγω Ινστιτούτο υλοποιεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, το πρόγραμμα σίτισης και προώθησης υγιεινής διατροφής – “Διατροφή” που αφορά στην σίτιση και προώθηση υγιεινής διατροφής, για το σχολικό έτος 2022 – 2023, σε μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στο κρατικό πρόγραμμα σίτισης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ