ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Εκδήλωση στον Σύλλογο Αργείων "Ο Δαναός": «Η Ελληνική Γλώσσα, μία δεσποινίς... 40 αιώνων!»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. | |
Βίκυ Φλέσσα
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023& ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Συλλόγου Αργείων ο ΔΑΝΑΟΣ» : η κ. Βίκυ Φλέσσα Δημοσιογράφος -Φιλόλογος θα πραγματευτεί το θέμα: « Η Ελληνική Γλώσσα, μία δεσποινίς ..40 αιώνων!»


Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για την ομιλήτρια και τον Σύλλογό μας.
(Βιογραφικό)

H κ. Βίκυ Φλέσσα είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Φιλολογικό Τμήμα, Κλασική Κατεύθυνση), καθώς και της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Έχει εργαστεί 33 χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

Η εκπομπή της «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» στην ΕΡΤ, είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση και συμπληρώντας το 2022 τον 21ο χρόνο παρουσίας της, έχει φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες της Επιστήμης, της Τέχνης, της Θεολογίας και της Φιλοσοφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Με τον Καθηγητή Γλωσσολογίας κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτητο τελευταίο διάστημα επιμελούνται και παρουσιάζουν την γλωσσική εκπομπή «Σε προσκυνώ, γλώσσα», στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, της Διεθνούς Αμνηστίας, της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας και της Ενώσεως Σμυρναίων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος 
Σωτήρης Π. Κωτσοβός 
Η Γεν. Γραμματέας
Βασιλική Δημ. Καχριμάνη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ