ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ολοκληρώθηκε η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. |
Έκθεση
Η μεγαλύτερη έκθεση παραγωγών artisanal προϊόντων και προϊόντων delicatessen, έλαβε χώρα από το Σάββατο 04 έως και την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου, στο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ!

Η βραβευμένη έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ επέστρεψε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, και ο απολογισμός της έκθεσης έκλεισε με θετικό πρόσημο παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την 1η ημέρα της έκθεσης, παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής για θέματα Τουρισμού, κ. Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής για θέματα Αλιείας, Αγροτικής & Κτηνιατρικής Πολιτικής, κα Αγγελάκη Δήμητρα, αλλά και ο Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της τιμώμενης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Σωτήρης Μπάτος. Επιπλέον, τα εγκαίνια της έκθεσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα, Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ.Μπίλλης Απόστολος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κ. Ζαννετίδης Φιλήμονας, η Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Περιφέρεια Κρήτης, κα Ειρήνη Χουδετσανάκη - Γιακουμάκη και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, κος Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition 2023 συμμετείχαν 275 εταιρείες και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή και την εμπορία τροφίμων και ποτών, καθώς και 10 εταιρείες από την Ιταλία σε ειδική ενότητα. Περιηγηθείτε ψηφιακά στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ μέσω του εντυπωσιακού 3D TOUR της έκθεσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ