ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ναύπλιο: Εξαιρετική η παρουσίαση του βιβλίου "Μια βίδα αλλιώτικη" που μιλά για την ετερότητα και τον εκφοβισμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:58:00 μ.μ. | | |
"Μια βίδα αλλιώτικη"
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο Παλλαμήδης", οι εκδόσεις Άπαρσις και η Παναγιώτα Ζέλου παρουσίασαν το παραμύθι "ΜΙΑ ΒΙΔΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ".

Ένα παραμύθι που μιλά για την ετερότητα και τον εκφοβισμό. Ένα παραμύθι που μαθαίνει τους μικρούς μας φίλους και που μπορεί να αξιοποιηθεί από εκπαιδευτικούς, γονείς, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς.

Για το βιβλίο μίλησαν:

- Βασίλειος Πολύδωρος, διευθυντής β/θμιας εκπαίδευσης Αργολίδας

- Αγγελική Μπαβέλα, ψυχολόγος

- Χρήστος Δρούγκας, πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Αγίας Τριάδος

- Γιάννης Χουρσαλάς, δάσκαλος, υπεύθυνος σχολικής βιβλιοθήκης Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου "Ο Παλλαμήδης" Θεοδόσιος Σπαντιδέας

Η παρουσίαση έκλεισε με ένα εξαιρετικό Θεατρικό δρώμενο από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού, υπό τον συντονισμό του δασκάλου Γιάννη Χουρσαλά.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, παρά τις άσχημεςκαιρικές συνθήκες, τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» για τον χώρο καθώς και τον πρόεδρο του Θεοδόσιο Σπαντιδέα, το Δημοτικό Σχολείο Λυγουριού, τους μαθητές για την παράσταση. 

Τον διευθυντή Τζιάβα Νικήτα και τον δάσκαλο και υπεύθυνο σχολικής βιβλιοθήκης Χουρσαλά Ιωάννη για όλη τη βοήθεια και την στήριξη, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Πολύδωρο Βασίλειο, την Ψυχολόγο – Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» Μπαβέλλα Αγγελική, τον Διευθυντή Γυμνασίου Αγ. Τριάδας Καβεζό Δημήτριο, την Διευθύντρια Γυμνασίου Δρεπάνου Καραΐσκου Ιωάννα, την Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου Σταματοπούλου Μαρίνα, την Διευθύντρια Βρεφονηπιακού Σταθμού «Δον Πινέλο» Ιωαννίδου Ελένη, την Πρόεδρο Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ναυπλιέων και πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Δρεπάνου Βαμβακά – Τζαβάρα Βούλα, τον Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αγίας Τριάδας Δρούγκα Χρήστο, την Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού Τουρλούκη Αναστασία, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Επιδαύρου Οψιμούλη Φώτιο, την Αντιπρόεδρο Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ναυπλιέων και Μέλος συμβουλίου ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων Κορίλη Δήμητρα, τον Διευθυντή Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας Γιαννακούλη Γιώργο και το πλήθος εκπαιδευτικών από Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ