ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Χωρίς σοβαρά προβλήματα μέχρι στιγμής η κακοκαιρία Barbara στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. | |
Δρόμος με χιόνια
Δεν σημειώθηκαν μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από την κακοκαιρία Barbara, η οποία επηρέασε περιοχές της Περιφέρειας.

Αυτό διαπιστώθηκε σε τηλεδιάσκεψη την οποία ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε το πρωί με τη συμμετοχή των 5 χωρικών αντιπεριφερειαρχών και αρμόδιων για την Πολιτική Προστασία υπηρεσιακών στελεχών.

Οπως δήλωσε σχετικά ο περιφερειάρχης, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, κεντρικά και ανά Π.Ε., χρειάστηκε να κάνουν παρεμβάσεις στις περιοχές της Ζήρειας, της Βυτίνας, της Είρας, του Ταϋγέτου καθώς και στα όρια των Π.Ε. Αργολίδας και Κορινθίας.

Οι εν λόγω παρεμβάσεις έγιναν σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους, όπως επίσης με την Τροχαία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σημειώνεται, εξ άλλου, ότι τόσο η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όσο και τα Τμήματα Πολιτικής Προστασίας στις 5 Π.Ε. παραμένουν σε ετοιμότητα.

Παράλληλα, συστήνεται αυξημένη προσοχή και τα επόμενα 24ωρα, δεδομένου -όπως επισημαίνεται- ότι θα επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ως εκ τούτου ενδεχόμενο ολισθηρών οδοστρωµάτων, ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ