ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Κακοκαιρία "Barbara": Που χιονίζει στην Αργολίδα από το πρωί της Κυριακής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. | | |
χιόνια
Η κακοκαιρία "Barbara" επηρεάζει και την Αργολίδα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου, με αραιές χιονοπτώσεις που σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων θα ενταθούν στην συνέχεια και κατά την διάρκεια της ημέρας.

Το πρωί της Κυριακής χιονίζει στην περιοχή του Αχλαδόκαμπου, στο Καπαρέλι - Δούκα, και στο Αδάμι, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί προβληματα στην κίνηση των αυτοκινήτων και όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Ο μηχανισμός της Π.Ε. Αργολίδας βρίσκεται σε ετοιμότητα και σε πλήρη συνεννόηση με τους Δήμους θα επιχειρήσουν αν χρειαστεί.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Πυροσβεστική και η αστυνομία που διενεργεί ελέγχους για αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα.Οι μετεωρολόγοι αναφέρουν πως η κακοκαιρία θα εξαπλωθεί σε μεγάλο μέρος της χώρας, περιλαμβανομένης της Αττική, με την εικόνα να παραμένει ίδια και το μεσημέρι και το απόγευμα.


Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στην Θεσσαλία, την Αττικοβοιωτία και στην Εύβοια. Προς το βράδυ της ίδιας ημέρας, χιονοπτώσεις αναμένονται στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, με τα Βόρεια Προάστια να επηρεάζονται. Χιονοπτώσεις αναμένονται και στο κέντρο της Αθήνας προς τις 23:00, αλλά και προς τα Νότια Προάστια.

Τη Δευτέρα, ο κύριος όγκος της κακοκαιρίας μεταφέρεται προς το Αιγαίο, αλλά θα παραμείνει και η Αττική και η Εύβοια στο πεδίο, με πυκνές χιονοπτώσεις να αναμένονται σε αρκετά σημεία της χώρας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ