ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Σύμπραξη Φυσικής και Θεολογίας στο Ναύπλιο με το βιβλίο: "Από την Αχαϊκή γη έως του κόσμου τα πέρατα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. | |
Από την Αχαϊκή γη έως του κόσμου τα πέρατα
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18.00 θα παρουσιαστεί στην ιστορική αίθουσα της Πρώτης Βουλής της Ελλάδας (Βουλευτικό Ναυπλίου) το νέο βιβλίο του συγγραφέα Παναγιώτη Μπούρδαλα ΄΄Από την Αχαϊκή γη έως του κόσμου τα πέρατα΄΄.

Ο Παναγιώτης Μπούρδαλας δεν είναι άγνωστος στο Ναυπλιακό κοινό. Πτυχιούχος Φυσικός του Πανεπιστημίου Πατρών και της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αξιόλογο συγγραφικό και ποιητικό έργο που έχει παρουσιάσει και στην πόλη μας κατά το παρελθόν, επιχειρεί στο τελευταίο εκδοθέν βιβλίο του την παρουσίαση μιας απελευθερωτικής θε-ανθρωπολογίας.

Στην εκδήλωση, που είναι συνδιοργάνωση του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ και των Εκδόσεων ΄΄ΑΡΜΟΣ΄΄, θα μιλήσουν για το βιβλίο ο θεολόγος και ιστορικός Λάμπρος Ψωμάς, ο κοινωνιολόγος Πανεπιστημιακός και Πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (ΕΣΛΑ) Γιώργος Κόνδης, η διαιτολόγος και διατροφολόγος Αγγελική Μαύρου και ο ίδιος ο συγγραφέας. Συντονίστρια της παρουσίασης θα είναι η Γεωργία Τζαβάρα.

Ας παρακολουθήσουμε αυτήν την ενδιαφέρουσα σύμπραξη της Φυσικής και της Θεολογίας, ενός συγγραφέα που θα μας ταξιδέψει με την δική του ματιά στον δικό του (και δικό μας) κόσμο…

Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ