ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Ναύπλιο: Σαπουνοδρομίες και γιαουρτομαχίες στο «Παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού» (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:41:00 μ.μ. | | |
Σαπουνοδρομίες και γιαουρτομαχίες
Μοναδικό, ευρηματικό και ανατρεπτικό το «Παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού» που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ με την επιμέλεια του Γιώργου Αλεξίου, το πρωί του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου στην ιστορική πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.
Με πρωταγωνιστές την ψυχαγωγία και την διασκέδαση, ομάδες παιδιών σε μια μεγάλη συλλογική δράση με κοινές επιδιώξεις στην περιπέτεια, το κέφι, τη φαντασία, την ευρηματικότητα, συμμετείχαν και απάντησαν σε γρίφους, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την κριτική τους σκέψη για να φτάσουν στον στόχο τους… τον μεγάλο θησαυρό!
Εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν στο καθιερωμένο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού που για περισσότερο από 30 συνεχή χρόνια διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.
Χοροί, τραγούδια, σαπουνομαχίες και ένα σωρό άλλα παιχνίδια προσέλκυσαν τα παιδιά της πόλης που το διασκέδασαν χορεύοντας και παίζοντας, ενώ την υγειονομική κάλυψη των παιχνιδιών είχαν εθελοντές της ΟΦΚΑΘ Βάσης Ναυπλίου.
Ένα μέρος του παιχνιδιού μάλιστα, θέλει τα παιδιά να βουτάνε με το πρόσωπο τους μέσα σε λεκάνη με γιαούρτι για να βρουν ένα γρίφο του κρυμμένου θησαυρού, προκαλώντας τα γέλια και τα πειράγματα των υπολοίπων. 
Οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ εκτός των άλλων στοχεύουν και στη διατήρηση της παράδοσης και την αναβίωση των εθίμων, παλαιών και νεότερων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ