ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Φώτης Διδασκάλου: Η πραγματικότητα διαψεύδει τον Δήμαρχο Επιδαύρου για τον κ. Λαμπρακάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:15:00 μ.μ. | |
Φώτης Διδασκάλου
Ενώ τις τελευταίες μέρες ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Τάσος Χρόνης ανασύρει τις «αναμνήσεις» των «μεγάλων του έργων» στο Δήμο Επιδαύρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , τα ευρήματα για τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον κο Λαμπρακάκη και τις εταιρείες του δεν σταματούν.

Αν και ο δήμαρχος αρχικά διατείνονταν πως οι αναθέσεις ήταν περιορισμένες σε λίγες χιλιάδες ευρώ υποβαθμίζοντας το γεγονός ,έρχεται η πραγματικότητα να τον διαψεύσει.

Το συνολικό ποσό των αναθέσεων από Δήμο και Νομικά Πρόσωπα στη Eurologic για τη διετία 2020-22 ανέρχεται μέχρι στιγμής στις 100.000 ευρώ περίπου και έρχεται να προστεθεί στο ποσό αυτό και μια ανάθεση από το Λιμενικό Ταμείο Επιδαύρου στην εταιρεία VKM CONSULTANTS ΙΚΕ του κου Λαμπρακάκη που αφορά στη φύλαξη (;) του Λιμένα Αρχαίας Επιδαύρου ύψους 11.532,00ευρώ.

Το ενδιαφέρον με τη σύμβαση αυτή εκτός βέβαια του ποσού, είναι και ο χρόνος διάρκειας της που είναι μόλις 50 μέρες...…
Με άλλα λόγια το Λιμενικό Ταμείο Επιδαύρου ανέθεσε σε Λογιστική Εταιρεία την….φύλαξη του Λιμανιού της Αρχαίας Επιδαύρου για 50 μέρες έναντι ποσού 11.500 ευρώ και μάλιστα στο χρονικό διάστημα Νοέμβριος –Δεκέμβριος 2020 , διάστημα στο οποίο λόγω της πανδημίας η κίνηση στο λιμάνι και οπουδήποτε αλλού ήταν ΜΗΔΕΝΙΚΗ.

Αναμένουμε λοιπόν απάντηση στο ερώτημα : από τί ακριβώς απειλούνταν η ασφάλεια του λιμανιού της Αρχαίας Επιδαύρου μεσούσης της καραντίνας και μάλιστα έναντι τόσο μεγάλου ποσού;;

· Κε Δήμαρχε , όσο επιμένετε να μη δίνετε σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις εμείς έχουμε χρέος να ρωτάμε μέχρι φωτιστεί η υπόθεση πλήρως.

· Κε Δήμαρχε, θα μας επιτρέψετε να πούμε ότι οι μέχρι τώρα θολές και μισές τοποθετήσεις τόσο από εσάς όσο και από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕΠ κ. Κρέτση, ο οποίος σχεδόν ομολόγησε την προβληματική λειτουργία των εν λόγω εταιρειών, δεν καλύπτουν όχι μόνο εμάς αλλά και κανέναν συνδημότη μας.

· Kε Δήμαρχε θα σας παρακαλούσαμε αυτή τη φορά να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τη συνεχή και χωρίς ουσία αυτοπροβολή σας στα social media και να απαντήσετε στα ουσιαστικά ερωτήματα που σας έχουν τεθεί.

Το σίγουρο συμπέρασμα μέχρι στιγμής ως απόρροια του συγκεκριμένου ζητήματος, είναι πως η Επίδαυρος, χάρη στη Δημοτική Αρχή Χρόνη, εκτός από ένας υπέροχος «τόπος να δεις», έγινε και ένας καταπληκτικός «τόπος να εργαστείς» ειδικά αν είσαι υπερεργολάβος – Golden Boy…

Διδασκάλου Φώτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με την Δημιουργική Συνεργασία Επιδαύρου
του υποψηφίου Δημάρχου κ. Σαρρή Ιωάννη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ