ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Ένταση της χιονόπτωσης σε περιοχές της Αργολίδας - Στα Δερβενάκια επικεντρώνονται οι προσπάθειες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:07:00 μ.μ. | |
χιόνια
Εντάθηκε από το πρωί το κύμα χιονόπτωσης σε περιοχές της Αργολίδας, με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, των Δήμων , της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά ιδιώτες εργολάβοι με μηχανήματα να βρίσκονται επί ποδός.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, η χιονόπτωση έχει ενταθεί και επεκταθεί στις ευρύτερες περιοχές Πελεή, Δίδυμα, Τραχειά. Κολιάκι, Αδάμι, Δερβενάκια, Αχλαδόκαμπο, Καπαρέλι,  Λίμνες και Αραχναίο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας έχει επικεντρωθεί στα Δερβενάκια με εντολή να μην κλείσει για κανέναν λόγω η είσοδος της Αργολίδας και να διαφυλαχθεί ανοικτό το κεντρικό οδικό δίκτυο του νομού, με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γ. Μαντζούνη να βρίσκεται στο σημείο και να συντονίζει τις προσπάθειες.

Σε επαγρύπνηση βρίσκονται και οι Δήμοι της Αργολίδας με τις υπηρεσίες τους ώστε να επέμβουν αν χρειαστεί στα σημεία των περιοχών που δέχονται την έντονη χιονόπτωση.

Στους δρόμους βρίσκεται και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας Ταξίαρχος Ε. Πιπέρης, για τον συντονισμό των δυνάμεων που έχουν επιφορτιστεί με τον έλεγχο των οχημάτων για αντιολισθητικές αλυσίδες και την ενημέρωση των οδηγών για τα σημεία που υπάρχει έντονο πρόβλημα. αλλά και τον αποκλεισμό δρόμων αν χρειαστεί για την ασφαλεια των διερχομένων οδηγών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ