ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Αποκριάτικες εκδηλώσεις και δρώμενα στο Δήμο Ναυπλιέων σήμερα Τσικνοπέμπτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:55:00 μ.μ. | | | |
Απόκρια
Με ποικίλες εκδηλώσεις και δρώμενα που έρχονται από το βάθος των χρόνων και την παράδοσή μας ο Δήμος Ναυπλιέων γιορτάζει σήμερα, την Τσικνοπέμπτη.

- Τολό – ΚΕΠ, ώρα 12:00
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ, η Τοπική Κοινότητα Τολού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικη εκδήλωση στο ΚΕΠ Τολού με dj, μουσική, χορό, τραγούδια και πολλές λιχουδιές.

-Χώρος «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ», ώρα 18:00
Ήθη και έθιμα της αποκριάς, αφήγηση παραμυθιού με μουσικοκινητικά παιχνίδια και κατασκευή μάσκας (Αλικαρνασσού 10)

-Ασίνη, ώρα 18:30
Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης πραγματοποιεί στην Κόντρα – Άγιος Τρύφωνας βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς, μουσική και χορό.

-Πουλακίδα, ώρα 18:30
Η Τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουλακίδας διοργανώνουν αποκριάτικο γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού με φωτιές, χορό και πολύ κέφι!

-ΠΡΟΝΟΙΑ – Μαρμαρένια Βρύση, ώρα 19:00
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. στο πλαίσιο των Απόκρεω ντύνουν την Πρόνοια με μεγάλες δόσεις κεφιού, προβάλλοντας την παράδοση, τον πολιτισμό και την κουλτούρα των ανθρώπων.

Γι’ αυτό… το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στη γραφική συνοικία της Πρόνοιας διοργανώνουν ένα πολύχρωμο και πολυδιάστατο μουσικό ταξίδι με μοναδικό προορισμό το κέφι και τη χαρά, που θα πλαισιωθεί από την ορχήστρα αξιόλογων καλλιτεχνών και μουσικών, τους Γιάννη Καζά, Έλσα Νίκα, Ανδριανό Γκολέμη, Αλεξία Χιώτη, το Θεόφιλο Μετασίδη στο μπουζούκι, το Χάρη Δήμα στα κρουστά, το Βαγγέλη Τρίκουλη στην κιθάρα και τον καταπληκτικό σολίστα του κλαρίνου Αδριανό Δρούζα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ