ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Με γκολ κεραυνό ο Αιολικός πέρασε από το Άργος - Βραβεύσεις παλαιμάχων από τον Παναργειακό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:46:00 π.μ. | | |
ποδόσφαιρο
Με γκολ του Ντινιωτάκη στο 53ο λεπτό ο Παναργειακός έχασε από τον Αιολικό 0-1 στο ΔΑΚ Άργους την Κυριακή 19/2.
 
Ένας αγώνας χωρίς πολλές ευκαιρίες, ο Παναργειακός είχε δύο στο πρώτο ημίχρονο με τον Καμπεράι και τον Χαλκιαδάκη που σούταραν άουτ. 

Ο πρωτοπόρος Αιολικός χωρίς να έχει ευκαιρίες,αφού η μοναδική τελική του σε όλο το παιχνίδι πήγε γκολ, κέρδισε το τρίποντο που τον κρατάει στη πρώτη θέση χάρη στο σουτ του Ντινιωτάκη από τα 35μετρα που ήταν αδύνατο να βγάλει ο Παππάς εκεί που πήγε η μπάλα.

Το επόμενο Σάββατο ο Παναργειακός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Πανιώνιο. Μετά την ήττα αυτή ο Παναργειακός παραμένει στην 9η θέση με 18 βαθμούς.
Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αιολικό η διοίκηση του Παναργειακού βράβευσε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Καλογερόπουλο Αθανάσιο, Τασσόπουλο Αριστείδη, Κολλιάτση Χρήστο,  Κολλιάτση Σπύρο και Μώρο Παναγιώτη. 

Τις βραβεύσεις έκαναν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Παιδάκης Αγησίλαος, ο Γ.γ. Τσιόδρας Αθανάσιος και τα μέλη του Δ.σ. κ.κ. Μαντάς Χρήστος και Μαρέλης Μάριος. Την τιμητική πλακέτα του κ. Μώρου λόγω απουσίας του ιδίου την παρέλαβε μέλος του συγγενικού περιβάλλοντός του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ