ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Το Διαβολίτσι φρέναρε τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. | |
ποδόσφαιρο
Ο ΑΟ Διαβολιτσίου κατάφερε να κάμψει με 2-1 την αντίσταση του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και να πάρει παράταση ζωής στη μάχη της παραμονής στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Ένα γκολ στις αρχές του αγώνα από τον Ολλανδό νεοαποκτηθέντα Ορλάντο και ακόμη ένα στο τέλος λίγο πριν τη λήξη από τον Τάσο Καντούτση έγραψαν την ιστορία για τον ΑΟΔ ενώ ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με τον Μπιτζή, στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Οι Μεσσήνιοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μπαλόπουλου από σέντρα του Μουλιάτου.

Ένα λεπτό όμως μετά κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Τσιγαρίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, την έκοψε στον Ορλάντο ο οποίος πλάσαρε σημειώνοντας το 1-0.

Έχοντας πλέον περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους οι νερατζούρι συνέχισαν να αναζητούν δεύτερο γκολ και έφτασαν κοντά στην επίτευξη του όταν ο Τσιγαρίδης εκτέλεσε φάουλ στο 26′ αλλά η μπάλα βρήκε στον Καρέλη και στη συνέχεια στο δοκάρι για δεύτερη φορά.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα με τις περισσότερες φάσεις να προέρχονται κυρίως από στημένα. Στο 64’ ωστόσο κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης όταν ο Παρασκευάς Κάπλαντζης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπιτζής ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι έκανε το 1-1. Μάλιστα ο Φοίνικας είχε μεγάλη ευκαιρία και στο 76’ αλλά το σουτ του Κάπλατζη βρήκε το δοκάρι.

Το συγκρότημα του Μιχάλη Φασουλή συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο τέρμα και τελικά δικαιώθηκε στο 88’ με τον Βέλλη να βγάζει τη σέντρα και τον Καντούτση με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα γράφοντας το 2-1 μέσα σε αποθέωση.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Βέλλης, Πιτσιλής (37’ λ.τρ. Σταματελόπουλος 49’ λ.τρ. Πάγια), Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης (79’ Γκελκέρια), Μουλιάτος, Στραβάκος, Ορλάντο (46’ Γουέσλεϊ), Θώδης (79’ Δημητρίου).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ:
Συνοδινός, Μούγιος (85’ Γκουριώτης), Καρέλης, Χ. Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου, Π. Κάπλατζης, Χατζησοφρωνίου (59’ Μπιτζής), Λαθούρης, Μερκούρη (88’ Παπαγεωργίου), Γεωργίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ