ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Φείδωνα Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:26:00 μ.μ. | | | |
Γυναίκες ποδοσφαιρίστριες
Ο Φείδων Άργους ανακοινώνει την απόκτηση δυο νέων αθλητριών που θα ενισχύσουν την ομάδα στη φετινή της προσπάθεια. 

Στον σύλλογό εντάχθηκαν η Σπυριδούλα Σαμπάνη και η Βίκυ Σταύρου, γεννημένες το 2008, που αποκτήθηκαν από τη γυναικεία ομάδα του Τροιζηνιακού. 

Πρόκειται για ιδιαίτερα ταλαντούχες και εξελίξιμες παίκτριες, οι οποίες αγωνίζονταν τις τελευταίες 3 χρονιές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Τροιζηνιακό, από τα τμήματα υποδομής του οποίου ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών. 

Τη φετινή χρονιά οι δύο αθλήτριες συμμετείχαν στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Ομάδας Προ-κορασίδων (Κ15) και μάλιστα η Σπυριδούλα Σαμπάνη έλαβε μέρος στο αναπτυξιακό τουρνουά της Uefa (WU15) που πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία τον περασμένο Νοέμβριο.

Στις πρώτες τους συμμετοχές με την ομάδα μας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, καθώς στο ματς της περασμένης Κυριακής στην Αρχαία Κόρινθο εναντίον των Αμαζόνων αγωνίστηκαν για 90’ και ήταν διακριθείσες, ενώ η Σαμπάνη σκόραρε και το πρώτο της γκολ με τη φανέλα του Φείδωνα.

Ευχαριστούμε θερμά το φίλο σωματείο του Τροιζηνιακού και τον πρόεδρό του, κο Αναστάσιο Μούγιο, για την παραχώρηση των δελτίων τους και ευχόμαστε στα κορίτσια υγεία και πρόοδο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ