ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Η ΚΤΕΛ Αργολίδας επίσημος φορέας μετακίνησης του Μαραθωνίου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:23:00 μ.μ. | | |
Λεωφορείο
Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ είναι ο επίσημος φορέας μετακίνησης του Μαραθωνίου Ναυπλίου, παρέχοντας έκπτωση 50% στην μετακίνηση των δρομέων από και προς το Ναύπλιο, τις ημέρες διεξαγωγής του Μαραθωνίου.

Η έκπτωση ισχύει από την Παρασκευή 3 Μαρτίου πριν από τον αγώνα έως και την Δευτέρα 6 Μαρτίου αμέσως μετά τον αγώνα. Προκειμένου να λάβετε την έκπτωση στο εισιτήριο του λεωφορείου παρακαλείστε, να προσκομίσετε στα εκδοτήρια της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ εκτυπωμένο το e-mail ολοκλήρωσης της εγγραφής συμμετοχής σας στον Μαραθώνιο μαζί με την ταυτότητά σας. 

Εναλλακτικά μπορείτε να εκδώσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριο του λεωφορείου μέσα από το: https://ktelbus.gr/arg/ticketweb/ με τη χρήση του κωδικού εγγραφής σας.

Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ προκειμένου να εξυπηρετήσει τους δρομείς του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Δρόμου, θα δρομολογήσει έκτακτο πρωινό δρομολόγιο από την Αθήνα προς το Ναύπλιο την Κυριακή του αγώνα 5 Μαρτίου, στις 05:15 από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό και στις 05:30 από τον σταθμό του Μετρό στον "Ελαιώνα ".

Κλείστε το εισιτήριό σας εγκαίρως!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ