ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Εύκολο απόγευμα για τα κορίτσια του Φείδωνα στην Αρχαία Κόρινθο απέναντι στις Αμαζόνες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:18:00 μ.μ. | | |
Γυναικείο ποδόσφαιρο
Ένα εύκολο απόγευμα είχαν την Κυριακή τα κορίτσια του Φείδωνα στην Αρχαία Κόρινθο απέναντι στις Αμαζόνες Κορινθίας, για την πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου (Β’ Εθνική – 2ος όμιλος). 

Η ομάδα πήρε τη νίκη με σκορ 0-6, παρότι παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, καθώς στερήθηκε των υπηρεσιών των νεαρών διεθνών που είχαν αγωνιστεί την προηγούμενη μέρα με την Εθνική Κορασίδων αλλά και άλλων σημαντικών μονάδων που δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού ή ανειλημμένων υποχρεώσεων. 

Από την άλλη, η ομάδα των Αμαζόνων εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, αλλά έμεινε από δυνάμεις και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων, που επέβαλαν τον ρυθμό τους και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο ο Φείδων άνοιξε το σκορ στο 13’ με την Πάστρα που βγήκε τετ-α-τετ και πέρασε την αντίπαλη τερματοφύλακα, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 28’ με σουτ της Τριανταφύλλου μετά από εντυπωσιακή ομαδική προσπάθεια. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η Τάτα με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-3.

Στο δεύτερο μέρος ο Φείδων συνέχισε να πιέζει και σημείωσε άλλα 3 τέρματα, με σκόρερ την Παραλυκούδη (57’ & 67’) και τη νεοαποκτηθείσα Σαμπάνη (60’). Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με το 0-6 να παραμένει ως το τέλος.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή στη βασική ενδεκάδα της Αλεξάνδρας Βλάχου, η οποία φόρεσε και το περιβραχιόνιο της αρχηγού, αλλά και η πολύ καλή απόδοση των νεαρών παικτριών που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά των απουσιών της ομάδας μας.

Με αυτή τη νίκη ο Φείδων Άργους διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής Γυναικών (2ος όμιλος) και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Καλαμάτας εκτός έδρας.

Φείδων Άργους (Τότσικας): Μούγιου, Χύκα, Ξηνταροπούλου (75’ Κουκουμάνου), Σταύρου, Βλάχου, Σαμπάνη, Γαλάνη, Τάτα (79’ Δημητρίου), Παραλυκούδη, Τριανταφύλλου, Πάστρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ