ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημοσθένη Παϊκόπουλου στο Ναύπλιο ο Μητροπολίτης Αργολίδας (βίντεο)

Μητροπολίτης Αργολίδας
Στο Ναύπλιο σε μία λαμπρή εκδήλωση για την πόλη ,πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου, «Πανδέκτη Εκκλησιαστικής Μουσικής (Τόμος Β΄) Αναστασιματάριον Όρθρου » του Δημοσθένη Παϊκόπουλου, από τον «Εν Αργολίδι Σύλλογο Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως» .
Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπλιέων, του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και ο «εν Αργολίδι Σύλλογος Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως»
Το βιβλίο παρουσίασε ο συγγραφέας κ. Δημοσθένης Παϊκόπουλος Άρχων Μουσικοδιδάσκαλος της Μ.τ.Χ.ε. και τέως Β΄Δομέστικος της Μ.τ.Χ.ε. καθώς και ο επιμελητής της εκδόσεως ελλογιμώτατος κ. Χρήστος Πιπέρος Χοράρχης του «εν Αργολίδι Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως».
Ο «εν Αργολίδι Συλλόγος Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως» διατηρεί ουσιαστικές πνευματικές σχέσεις με τον «εν Αθήναις Σύλλογο Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως» ο οποίος είναι η συνέχεια του Συλλόγου Μουσικοφίλων του ΠΕΡΑΝ της Κωνσταντινουπόλεως στον ελλαδικό χώρο .
Στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Παικόπουλου , παραβρέθηκαν τα κάτωθι μέλη του «εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως» ,ο Εντιμολογιώτατος Σταμάτιος-Νικόλαος Κίσσας (Άρχων Πρωτομαϊστωρ της Μ.τ.Χε., Πρόεδρος του «εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως», ο οποίος μίλησε για τη ζωή και το έργο του κ. Παικόπουλου, ο Εντιμολογιώτατος Χαραλάμπης Σιούφας (Άρχων Πρωτέκδικος της Μ.τ.Χ.ε.), ο Ελλογιμότατος Καλλίστρατος Κοφόπουλος (Κωνσταντινοπολίτης Πρωτοψάλτης, αναπληρωτής Χοράρχης του «εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως»),ο Ελλογιμότατος Νικόλαος Τυροβόλης (Κωνσταντινοπολίτης Πρωτοψάλτης, εκ των ιδρυτικών μελών του «εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως»),ο Ελλογιμότατος Ευάγγελος Κίσσας (Κωνσταντινοπολίτης Ιεροψάλτης, Παραδομέστικος της Μ.τ.Χ.ε.)
Την βιβλιοπαρουσίαση πλαισίωσε η χορωδία του «εν Αργολίδι Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως» με την επωνυμία «Δημοσθένης Παϊκόπουλος» υπό την Χοραρχία του ελλογιμώτατου χοράρχη της κ. Χρήστου Πιπέρου ενώ θα ακούστηκαν και εκλεκτές μονωδίες από τους εκλεκτούς Ιεροψάλτες.
Την εκδήλωση συντόνισε ο ελλογιμώτατος κ. Χρήστος Δρούγκας, λάτρης της Κωνσταντινοπολίτικης Παραδόσεως.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος , ο βουλευτής Αργολίδας Γ.Ανδριανός και ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου και Ιεροψάλτης Κ.Ρούτουλας εκ μέρους του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Κωστούρου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ