ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Ναύπλιο: Τι αναφέρει ο Σταύρος Γαβρήλος στην δήλωση ανεξαρτητοποίησής του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. | | |
Σταύρος Γαβρήλος
"Ένας μεγάλος κύκλος έχει κλείσει" αναφέρει μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Γαβρήλος στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, που παρέδωσε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Γαβρήλου:


ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή και θεωρώντας ότι ένας μεγάλος κύκλος έχει κλείσει, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη «Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα», παραμένοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο, κ. Δημήτριο Κωστούρο, για τη συνεργασία που είχαμε σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή.

Απευθυνόμενος με σεβασμό προς τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που με τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία, διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να τιμώ τη ψήφο τους με τον ίδιο ζήλο και ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, έχοντας πάντοτε ως βασική προτεραιότητα να υπηρετώ τους πολίτες και να προασπίζομαι τα συμφέροντα του Δήμου μας.

 Σταύρος Γαβρήλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ