ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Γιγάντιες μαριονέτες προσκάλεσαν τους επισκέπτες στο Ναύπλιο το τριήμερο της αποκριάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 μ.μ. | | |
Απόκριες
Παιδιά αλλά και ενήλικες εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό του Σαββατοκύριακου και κατέκλυσαν το Ναύπλιο όπου βρήκαν την ευκαιρία να φορέσουν και τις αποκριάτικες στολές τους.
Επισκέπτες της πόλης, ευχαριστήθηκαν τον ηλιόλουστο καιρό που βοήθησε ακόμα περισσότερο και έτσι θέση στις καφετέριες της παλιάς πόλης δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, ενώ τα περισσότερα ξενοδοχεία είχαν υψηλές πληρότητες μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ διοργάνωσε πολλές αποκριάτικες εκδηλώσεις το προτελευταίο Σαββατοκύριακο της αποκριάς όχι μόνο στο Ναύπλιο αλλά και σε πολλά διαμερίσματα του Καλλικρατικού Δήμου, με γαϊτανάκια, φωτιές, χορούς, σουβλάκια, παιδικά παιχνίδια και γιγάντιες μαριονέτες που καλούσαν στον κόσμο να τις γνωρίσει, να χορέψει μαζί τους και να επισκεφθεί την πόλη το τριήμερο της αποκριάς.
Εντυπωσιακές ήταν και οι κυρίες με τα βενετσιάνικα κουστούμια εποχής το βράδυ του Σαββάτου που μάγεψαν για μια ακόμη φορά όσους τις συνάντησαν.
Η καρναβαλική γιορτή θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο με το φημισμένο βενετσιάνικο καρναβάλι το βράδυ του Σαββάτου 25/2 στην πλατεία Συντάγματος και την καρναβαλική παρέλαση με την καύση του καρνάβαλου την  Κυριακή 26/2
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ