ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Γ΄ Εθνική: Νίκες για Παναργειακό και Φοίνικα Ν. Επιδαύρου - Ηττήθηκε η Ερμιονίδα

Ποδόσφαιρο
Ο ΑΟ Διαβολιτσίου ηττήθηκε στο γήπεδο Ασπροχώματος από τον σαφώς ανώτερο Παναργεικό με 3-1 και πλέον η υπόθεση παραμονή έγινε πολύ δύσκολη για την ομάδα της Ανω Μεσσηνίας.

Η ομάδα του Άργους προηγήθηκε στο 13' με σουτ από το... κέντρο του Ντε Σόουζα που έγραψε το 0-1, όμως στο ημίωρο ο ΑΟΔ έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Καντούτση.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 49', με τον Χαλκιαδάκη να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ, όμως και πάλι ο Ντε Σόουζα στο 65' έγραψε με κοντινό

σουτ το 1-2. Στο 70' ο Παναργειακός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Πλαστουργού, όμως το Διαβολίτσι δεν κατόρθωσε να το εκμεταλλευτεί.

Ο Ηλιόπουλος είχε εκτέλεση φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι στο 80' και στο 88' ο Τσιώλης σε αντεπίθεση με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Στα άλλα παιχνίδια ο Αιολικός έμεινε μόνος στην κορυφή του 4ου ομίλου μετά τη νίκη του με 3-0 επί της Ερμιονίδας και την λευκή ισοπαλία που έφερε ο Πανιώνιος στην Κω με τον Α.Ο. Πυλίου. 

Η Μυκονος πέρασε σαν... σίφουνας από την Γαστούνη, κερδίζοντας με 3-0 τον τοπικό Αίαντα, ενώ η Ρόδος έκαμψε εύκολα (3-0) την αντίσταση του ουραγού Πανγυθεατικού.

Τέλος, ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου χάρις σε δύο εύστοχα πέναλτι επικράτησε με 2-1 του Πανηλειακού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Αίαντας Γαστούνης- Α.Ε. Μυκόνου 0-3
Α.Ο. Πυλίου Κω- Πανιώνιος 0-0
ΑΠΣ Πάτραι- Ιάλυσος 1-1
Ρόδος- Πανγυθεατικός 3-0
Α.Ο. Διαβολιτσίου- Παναργειακός 1-3
Φοίνικας Νέας Επιδαύρου- Πανηλειακός 2-1
Αιολικός - Ερμιονίδα 3-0
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ