ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:09:00 μ.μ. | |
Κωνσταντίνος Γ.Παπαθανασίου
Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου περί ώρα 10.30 ,επισκέφτηκε το Αγροτικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Τίρυνθας ,ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής ,του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη , κ.Κωνσταντίνος Γ.Παπαθανασίου.
Ο κ.Γενικός, συνομίλησε με το προσωπικό του καταστήματος , όπου ενημερώθηκε για τις υπηρεσιακές ανάγκες σε τεχνικό προσωπικό (μαγείρους ,αρτεργάτες) ,ενημερώθηκε για την ανάγκη μεταγωγής κρατουμένων η οποίοι πρέπει να είναι χειριστές γεωργικών μηχανημάτων ,ικανοί για εργασία και την δημόσια ασφάλεια . Έγινε εποικοδομητική συζήτηση ,από την στιγμή που ο κ.Γενικός είναι γνωστό ,ότι έχει αντικείμενο εξειδίκευσης σε οικονομικά θέματα του δημόσιου τομέα και αναπτύχθηκαν απόψεις για την βιώσιμη ανάπτυξη του Αγροτικού Καταστήματος ,με εναλλακτικές ενεργειακές πηγές και εύστοχες οικονομοτεχνικές μελέτες .
Ακολούθως ,ο κ Γενικός Γραμματέας κ.Παπαθανασίου ,επισκέφτηκε το εσωτερικό τμήμα του καταστήματος ,το αρτοποιείο όπου παράγει καθημερινά άρτο για τους εγκλείστους του Α.Σ.Κ.Τίρυνθας και του Σ.Κ. Ναυπλίου και με μεγάλη προθυμία ξεναγήθηκε στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του καταστήματος (σπορεία ,χοιροστάσιο, κονικλοτρροφείο ,ορνιθοτροφείο ,μύλο ,ποιμνιοστάσιο) ,όπου ενημερώθηκε από τον Προϊστάμενο της Γεωργικής Υπηρεσίας ,για τις καθημερινές εργασίες των εγκλείστων και των υπαλλήλων της γεωργικής υπηρεσίας.
Τέλος η Διευθύντρια και οι υπάλληλοι Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Τίρυνθας ,θέλοντας να προάγουν και να επικοινωνήσουν την παραγωγή του Αγροτικού Καταστήματος σε εσπεριδοειδή αλλά και την μεγάλη ιστορία που φέρει το κτίριο όπου στεγάζει το κατάστημα, ως την θερινή έπαυλη του Α’ Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια ,ευχαρίστησαν τον κ.Γενικό Γραμματέα για την επίσκεψή του, καθώς και την συμβολή του στην Αντεγκληματική Πολιτική του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ