ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Πού θα είναι βροχερός ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:50:00 π.μ. | |
Χαρταετοί
Με καλό καιρό η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όμως στη συνέχεια τα πράγματα θα αλλάξουν. Τι λένε οι μετεωρολόγοι:

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Οι 3 περιοχές που θα βρέχει την Καθαρά Δευτέρα

Ο μετεωρολόγος του OPEN επιμένει ότι χαλάει ο καιρός και θα είναι άστατος μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όχι όμως σε όλες τις περιοχές της χώρας. Αναλυτικά η πρόγνωσή του:

«Μέχρι και την Παρασκευή δεν αναμένουμε κάτι αξιόλογο, θα πέσει λίγο η θερμοκρασία, όμως και πάλι θα είμαστε σε υψηλά για την εποχή από θερμοκρασιακά επίπεδα.

Όμως, από το απόγευμα του Σαββάτου και στη συνέχεια, αρχίζει σιγά-σιγά να οργανώνεται βαρομετρικό χαμηλό προς την περιοχή της Ιταλίας και έτσι την Κυριακή της Αποκριάς, και καθώς θα πηγαίνουμε προς τις μεσημβρινές ώρες, θα ξεκινήσουν βροχοπτώσεις από τα δυτικά, βορειοδυτικά τμήματα. 

Μέσα στην Κυριακή, προς την Καθαρά Δευτέρα, τα φαινόμενα αυτά φαίνεται να απασχολούν τις περισσότερες περιοχές. Προσοχή, όμως, της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας.

Άρα, λοιπόν, όσο πιο νότια βρισκόμαστε, τόσο πιο καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν. Θα φυσούν δυνατοί νοτιάδες μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και την Καθαρά Δευτέρα, θα βλέπουμε τις εντάσεις τους κοντά στα 7, πιθανόν ακόμη και 8 μποφόρ.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος: Το πρώτο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης

Την Κυριακή «θα βρέχει στη Θράκη, θα επηρεαστεί η Ξάνθη και το καρναβάλι της. Βροχές και στην Ήπειρο».

Για την Καθαρά Δευτέρα, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, αναφέρει ότι θα σημειωθούν βροχές στη βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Θράκη, στη Δυτική Στερεά και την Ήπειρο.

«Βροχές θα έχουμε ίσως και στην Πάτρα» επισημαίνει, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα.

«Θα είναι λασποβροχές, καθώς θα έχει αφρικανική σκόνη. Το πρώτο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης» τονίζει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ